Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wie bedenkt de beste burger?

Heb jij een burgerrecept waar iedereen van gaat watertanden? Wacht dan niet langer en deel deze op de Facebookpagina van BAUT en wie weet wordt jouw burger aanstaande zondag tijdens BAUT’s Burgerfest op tafel getoverd!

Best of BAUT burgers
Sinds BAUT vooral fine dining serveert zijn de burgers een beetje op de achtergrond geraakt. Bij Mooie Boules kun je nog de Waha burger bestellen (en via Deliveroo), maar voor BAUT’s beste hamburgercreaties van de afgelopen jaren zul je dus zondag 25 november naar BAUT op de Spaarndammerstraat moeten komen voor een heuse hamburgerparade. En bier. En bierpong. Klinkt goed als hangover recovery, toch?

Jouw epische burger
Daarnaast roept BAUT via Facebook iedereen dus op om zijn of haar meest epic burger recept in te leveren. De deelnemer met het meest smakelijke en originele recept volgens het BAUT team vind zijn of haar creatie tijdens het BAUT BURGERFEST terug op de kaart en mag met vijf vrienden aan schuiven om het resultaat te beoordelen.

Wat? BAUT BURGERFEST
Wanneer? Zondag 25 november
Van 16:00 t/m 22:00 u
Waar? BAUT, Spaarndammerstraat 460,
Amsterdam

Beeld © BAUT/Dishtales
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.