Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Kaarten voor onverwachte momenten

Als je mensen in je omgeving even een hart onder de riem wilt steken bij moeilijke, onverwachte momenten is het vaak net even fijner om meer te doen dan een berichtje sturen. Hallmark springt daarop in met kaarten voor onverwachte momenten.

De ‘O’ van

Oneerlijk, Ongeboren, Ongelooflijk, Ongelukkig, Onmacht, Outcoming, Overspel, Ongeneeslijk-ziek, Overspannen…Is het je wel eens opgevallen dat ‘onverwachte momenten’ vaak beginnen met woorden die beginnen met een O?

Een kaart maakt het verschil

Met moeilijke momenten kan een geschreven kaartje die op de mat valt het verschil maken. Hallmark wil iedereen helpen en inspireren om weer ‘echt contact’ te maken met de mensen om ons heen, elke dag opnieuw. Zo kunnen we relaties die we waardevol vinden verdiepen, nieuwe vriendschappen maken en oude herstellen.

Liefde voor momenten

Het leven is een aaneenschakeling van momenten, fijne en minder fijne. Alle momenten verdienen aandacht. De juiste woorden vinden voor moeilijke momenten is het lastigst want soms zijn er gewoon geen woorden voor. Korte zinnen of een paar woorden die een beetje de lading dekken kon je voorheen niet zo makkelijk vinden op een kaart. Daarom lanceert Hallmark deze speciale collectie.
Tip: Check de Instagram van Tatjana Almuli voor inspiratie als je een ‘O van’ kaart wilt schrijven.

Wie ga jij een kaartje sturen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.