Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Cargoroo: Scheuren met die bak(fiets)!

Klinkt als een merge tussen het buideldier en een car 2 go maar we hebben het over een e-bakfiets. Cargoroo is het antwoord op de ‘transport-op-de-fiets’-struggle.

Terwijl ik al puffend en steunend met mijn te zware opoefiets (mét tot de nok gevulde Millennial-krat ja) probeer de grachten te overbruggen wordt ik zonder pardon voorbij gescheurd door de supersnelle elektrische bakfietsen. Hele gezinnen verplaatsen zich in dat ding! Best handig om ook weekboodschappen, een hele roedel viervoeters of Marktplaats-vondsten in te vervoeren trouwens. Beter dan met de auto, want hallo duurzaam!

Supersnelle deelbakfiets

De welbekende e-scooters zijn ook fijn om geruisloos en duurzaam van A naar B in de stad te komen maar je kunt er geen grote dingen mee vervoeren. Een bakfiets is daarom ideaal, alleen wil je je niet het schompes trappen om maar een paar honderd meter per uur vooruit te komen. Comes in Cargoroo. Die biedt namelijk de supersnelle deelbakfietsen van Urban Arrow en die kosten nieuw ongeveer even veel als een tweedehands auto.

Happy sharing

Deeleconomie is de toekomst en Cargoroo is weer een mooie aanvulling op die ontwikkeling. Simpel is het ook, want je hebt niet meer nodig dan de app waarmee je een tijdslot kiest, de e-bakfiets reserveert en van het slot haalt. Anders dan bij deelscooters die lukraak overal worden geparkeerd, staan de elektrische bakfietsen op vaste plekken waardoor jij en je buurtbewoners alleen maar gemak ondervinden.

Sta jij al te trappelen voor een praktisch (bak)fietsritje? Je vindt Cargoroo buurtbakfietsen al in diverse buurten in Amsterdam en Utrecht #letscargoroo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.