Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Move to the Music: Terrastivals en kleine clubshows

Echt ‘moven’ mogen we nog niet op de muziek. Geen grote festivals, geen dampende nachten in de clubs…maar: voor een beetje vertier kunnen we naar Terrastivals en kleine clubshows! We zetten er een aantal op een rij.

Terrastivals

Terras van de Nacht

Bij Sloterdijk, tegenover Bret is een evenementen-terrein waar geregeld mini-festivals waren. Bij goed weer kun je in het weekend terecht bij deze stadsoase met een gevarieerd programma. We hebben er een gemist (want uitverkocht) dus je moet het wel even in de gaten houden voor het reserveren van een tafel en kiezen welke shift je wilt -er is middag en avond. Na 1 juli wellicht iets soepeler. Ook aan de hongerige bezoeker is gedacht met loaded fries, burgers en snacks. Tevens vega(n) opties.

Meer info en reserveren kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Terras van de Nacht (@terrasvandenacht) op

Thuishaven

Na de drive-thru kwam Thuishaven als een van de eersten met een groot terras/stadsstrand. Zeven dagen per week zijn ze open (vanaf 1 juli), bij slecht weer overdekt en met korte en lange shifts (2:15 en 4,5 uur). Reserveren en eten & drinken bestellen doe je allemaal met een QR code. Resident dj’s draaien de plaatjes, de vibe is er relaxt en zoals je het kent, dus wat let je?

Klik hier voor meer info en reserveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thuishaven (@thuishaven) op

Sammie Sangria

Een stralende zon, een duik in het water en een kan sangria. Wat wil je nog meer? Het oude Veronicaschip heeft een gigantisch dek wat dient als terras en je kunt er voor de nodige verfrissing ook nog vanaf plonzen, zo hop, het IJ in. De boys van Sjefietshe zorgen voor zomerse gerechten en je avond kan niet meer stuk. Vanaf 3 juli van donderdag tot en met zondag, de hele zomer lang geopend.

Vind hier alle info.

HEMTuin Terrastival

480.000 m2? En of je daar een Corona-proof terras kunt bouwen! Een cultureel collectief bestaand uit Boom Chicago, Wicked jazz sounds en Mystic Garden geeft daar  t/m 13 september gehoor aan met dinner- en audiovisuele shows. Op het terrein kun je ook het Festivalmuseum – de Maze of Moments, waar zich o.a. de levensgrote BOS ice tea Boombox bevindt – bezoeken of plaatsnemen in de Theatercarroussel. Let wel dat je per programma-onderdeel dient te reserveren. Je bereikt het HEMTuin Terrastival per Hembrug Express die elk uur vertrekt vanaf CS, of met de pendelbus vanaf Sloterdijk. Met de fiets kan uiteraard ook, evenals met eigen vervoer want er is genoeg parkeerplek.

 

Meer info en reserveren? Klik hier.

La Rêve Terrasvaren

Een varend terras met 100 plekken inclusief je favoriete DJ’s, heerlijk 3-gangen sharing diner geserveerd met een geheel verzorgd wijnarrangement en uiteraard de vertrouwde La Rêve look, vibes en randprogrammering in samenwerking met Non De Gêne. Dat is kort samengevat wat je 18 juli aanstaande kunt verwachten van La Rêve.

Klik hier en boek snel je ticket!

Kleine Clubshows

Afgelopen maand ging Radion van start met intieme clubshows (Quarantine Radio(n), Club Escargot), ofwel social distance event series, waar je met z’n tweeën aan een tafel geniet van een DJ optreden. Vergelijkbaar is De Grote Kleine Clubshow van De Marktkantine waar je ook met beperkte capaciteit nog wel je favoriete dj’s live kunt horen en zien.

Nu er vanaf woensdag meer versoepelingen zullen ingaan verwachten we meer van zulke clubshows gedurende de zomer. Weet jij er een die we aan de lijst kunnen toevoegen? Slide in our DM :)

Beeld: header Fabien Maurin | Unsplash, Toa Heftiba | Unsplash, HEMTuin, La Rêve
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.