Breng jij ook een bezoek aan de Urban Winery?

Een Urban Winery in een hotel? Hoe dan? Van 21 t/m 23 september strijkt de Australische wijnmaker Lindeman’s neer in het Amsterdamse Hoxton hotel voor een intiem wijnfestijn. Beschouw het tevens maar als kick off van de Amsterdam Wine Week die daarop volgt.

Onthaasten met wijn
Het initiatief komt dus van de Australische wijnmaker die dit jaar zijn 175-jarige bestaan viert. Omdat het stadse leven soms stressvol en hectisch kan zijn waardoor momenten van ontspanning en verbinding extra belangrijk worden, is de stadswijngaard de perfecte plek om met vrienden of familie te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de mooie dingen van het leven. Laat dit laatste nou net ons motto zijn. 

Behalve de wijngaard als ‘relaxplek’, kun je de hele dag door deelnemen aan gratis wijnactiviteiten. Zo kun je drie keer per dag meedoen aan een workshop ‘mindful drinking’ gehost door Meditation PopUp. De hele dag door zijn er laagdrempelige wijnproeverijen in de ‘wine experience room‘, en je kunt een ‘bring the sunshine’ moment creëren.

Borrelmoment
Wijn kan eigenlijk niet zonder die fameuze borrelplank met kaas en charcuterie. Ook dat is niet tegen dovemansoren gezegd want voor €10 heb je een van de twee heerlijke sharing plates waarvan de kazen en charcuterie perfect passen bij de Lindeman’s Bin wijnen die nu allemaal in de winkel liggen. Deze zijn overigens voorzien van een nieuwe look.

Zelf nog een fles mee naar huis nemen? De wijn zal tijdens dit event voor dezelfde prijs worden verkocht als bij Albert Heijn (€6,69 per fles). 

Wij starten ons weekend bij de Urban Winery. Zien we je daar?

Kaart centreren
Tags from the story
, , ,
More from Karine Bloem

The Fashion Eye: Opening Anna Wintour Costume Center @ MET

Before the festivities of the annual MET gala, there was the official...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.