Hebben: deze Paul & Joe x Eastpak tassen

Voor sommige trips is het ultiem handig om een goede rugtas te hebben (ondervond ik eens in Thailand). Zelf vind ik die van Eastpak qua formaat en door de stevige riemen heel fijn, maar nog leuker vind ik de hoeveelheid dessins waar je uit kunt kiezen, vaak vanwege een leuke collab.

Het coole Parijse label Paul & Joe ging onlangs een collab aan met Eastpak en dat resulteerde in een lijn toffe travel gear met camo- of vlinderprint. Sophie Méchaly, oprichtster van het merk:”Reizen is je laten inspireren.” Daar kunnen we het alleen maar roerend mee eens zijn.

Paul&Joe_Eastpak1

De collectie bevat de vertrouwde rugtas, een duffel met leren hengsels (ideaal voor het sporten!), een trolley, een grote roltas, een ovale beautycase en een buideltas (daar mag je weer mee voor de dag komen op festivals). Het past helemaal bij de eigentijdse urban travellers (rekenen we onszelf ook onder) en de speelse prints vrolijken de boel op de bagageband weer op.

Oké, we willen dus eigenlijk de hele collectie. Met beide prints. Kopen kan via de webshop van Eastpak.

More from Karine Bloem

Watermelon martini’s slurpen en Thais happen bij Kevin Bacon

We gingen gezellig naar L.A. en schoven aan bij de bekende acteur....
Read More

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.