Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Zeeman’s panty’s van gerecycled nylon voor feestelijke benen

Moeten we nu wel of niet ons best gaan doen op onze outfit tijdens de feestdagen? Veel heb je niet nodig om een outfit een beetje party schwung te geven: een mooie panty does the trick! Nu wil het geval dat Zeeman een collectie gerecyclede panty’s heeft uitgebracht en die zijn zo betaalbaar als wat!

Exclusieve ‘Z’ panty

Speciaal voor alle Zeeman fans introduceert Zeeman een panty met hun eigen ‘Z’ erop. Bijzonder is dat de panty gemaakt is van gerecycled nylon. De Z-Panty is voor de helft gemaakt van nylon dat overblijft na de productie van andere panty’s. Deze resten nylon worden meestal weggegooid, maar kunnen nu via een nieuwe techniek worden omgesmolten en verwerkt worden tot nieuwe panty’s.

 

Iedereen mooie benen
Naast de Z-panty die alleen online verkrijgbaar is, heeft Zeeman ook diverse andere varianten panty’s die zowel in de winkel als online te beschikbaar zijn. De panty’s maken alle benen mooier. Maar ze kunnen nog veel meer. Je benen lekker warm houden. Of je billen en je buik strakker maken. Ze laten je schitteren. Of ze geven je een beetje extra steun. Zoals altijd voor de laagst mogelijke prijs. Wij hebben alvast ingeslagen!

De fan-collectie panty is vanaf deze week tijdelijk in de webshop van Zeeman verkrijgbaar, in de maten S tot XL, voor 3,99 euro.

Beeld: © Zeeman
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.