Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Move to the Music: 2020 kicks off

Knipper een keer met je ogen en je staat prompt aan de start van een nieuw decennium. Wij zijn er nog steeds van aan het bijkomen…Omdat deze maand net zo rommelig is als december is dit ook een iets andere, kortere Move to the Music maandagenda. Blame it on de opstartproblemen, maar dansen zul je!

De Marktkantine

We gingen dansend het nieuwe jaar in bij onze lievelings en daar staat de komende weekeinden nog behoorlijk veel leuks op het program:

10/1 Michel de Hey B2B Prunk | INGI Visions | Makossa

Als je op deze tweede vrijdag van de maand even spontaan met de voetjes van de vloer wilt.

Van 23:00 tot 5:00
Tickets koop je hier.

17/1 Todd Terje 

Winter…vikingen…Todd Terje? De Noor komt zijn ‘rave friendly electro disco’ ten gehore brengen en jou je winterblues te laten vergeten. Leuk weetje: Todd (echte naam Terje Olsen -of hij verre familie van de Olsen Twins is weten we niet) was in een ver verleden leraar economie. Niet dat je daar wat aan hebt, maar ach.

Van 23:00 tot 5:00
Scøør hier je tickets.

24/1 Kerri Chandler | Detroit Swindle

Met soul geïnjecteerde house was een dingetje in de nineties en aangezien we met muziek van vorige decennia soms graag op de ‘rewind’-knop drukken, vinden we het goed nieuws dat House-veteraan Kerri Chandler nog even langskomt.

Van 23:00 tot 5:00
Trek je soulpak uit de kast en gaaaan.

31/1 Joris Voorn presents \\\\ [FOUR]

Een nieuw studio album moet even bij het publiek getest worden. Je begrijpt dat deze avond binnen een mum van tijd uitverkocht was, maar wil je Joris Voorn alsnog z’n draaikunsten zien vertonen: er zijn nog een gelimiteerd aantal tickets aan de deur.

Van 23:00 tot 5:00
Toch even je geluk beproeven en ook Ticketswap in de smiezen houden…

Radio Radio

11/1 Elias Mazian

In mijn achtertuin bevindt zich een heuse DJ Bar die van Pizza Pizza na 23:00 verandert in Radio Radio. Goeie om in de gaten te houden wie er draait! Entree is maar 5 ekkies.

Check hier voor tickets.

Thuishaven

25/1 Eelke Kleijn | 10 hrs

Deze man schijnt op z’n sokken te draaien. Wist je dat? Bewijs kun je naar ons sturen haha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eelke Kleijn (@eelkekleijn) op

Van 13:00 tot 23:00
Tickets vind je hier.

De School

24/1 Jennifer Cardini | Lokier | Elena Colombi

Om in de sfeer te komen een B2B die Jennifer Cardini deed met Gerd Janson.

https://youtu.be/2695_3f5uzw

Van 23:00 tot 6:00
Koop hier je tickets.

Events

SKALAR 

18/1 en 25/1 (Live shows):

SKALAR is een audiovisuele bewegende kunstinstallatie SKALAR van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray die inspeelt op de menselijke perceptie, waarbij de makers een verhaal vertellen door middel van lichtstralen, bewegende spiegels en surround sound die op elkaar reageren. SKALAR biedt bezoekers een vorm van meditatie aan waarbij de aard en essentie van menselijke emoties centraal staan en de kunstenaars dit door middel van licht kunnen manipuleren.

De tentoonstelling is van 10/1 tot en met 5/2 dagelijks geopend in de middag en avond en bezoekers zijn vrij om zo lang te blijven als ze willen terwijl de installatie voortdurend doorloopt. SKALAR kan op verschillende manier worden ervaren; staand, liggend, langzaam dansend of starend naar de verbluffende schoonheid die de bezoeker omringt.

Als hoogtepunt zullen Christopher Bauder en Kanding Ray tijdens twee weekenden exclusieve SKALAR live performances geven. De live shows zijn een uitgebreide en geïntensiveerde versie van de cyclus, die de bezoekers tijdens de tentoonstelling ervaren, waarbij de artiesten gechoreografeerd licht en elektronische muziek in real-time tot leven brengen.

Tickets kosten €15 als je op een ander moment gaat. Tijdens de Live Show weekenden €25 voor second release tickets.
Tip: als je doordeweeks gaat kun je het combineren met een diner bij Mossel & Gin, Pacific Parc, Westergasterras of De Kaaskamer!  Klik hier voor meer info en tickets.

(bron: Audio Obscura)

Beeld: header via Unsplash
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.