Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Hebben! Deze Zara collabs zijn perfect voor onder de kerstboom

Als je nu toch alvast cadeaus aan het bedenken bent voor onder de kerstboom, hebben wij een hele goeie tip (al zeggen we zelf). Zara heeft namelijk twee interessante collabs die perfect zijn voor onder de kerstboom. Waaronder een parfumlijn in samenwerking met Jo Malone (insert hartjesogen!) en met Edited waarbij je tassen kunt personaliseren.

ZARA Emotions parfumlijn

Voor de modegigant ontwikkelde de Britse Jo Malone acht geuren die een bepaalde emotie oproepen. Mocht je al fan zijn van de parfums, dan zul je ook hier blij van worden. Vooral omdat je de geuren in 10, 40 en 90 ml kunt kopen of een gehele collectors box waar alle acht geuren van 40 ml in zitten. Dan hoef je niet te kiezen!

Personaliseer je tas met ZARA X EDITED

Dat Zara altijd mooie tassen in het assortiment heeft hoeven we je niet te vertellen. Maar dat je nu ook tassen kunt personaliseren wist je misschien nog niet. Shoppers, clutches, handtassen, crossbody bags…je kiest de tas die je mooi vindt en bepaalt of je er je initialen of een andere tekst op laat zetten. Easy does it!

Nog meer cadeau-suggesties vind je hier! HAPPY SHOPPING!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.