Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Move to the Music: augustus

Wat vliegt de tijd toch…we zijn alweer in augustus beland lieve feestgangers! Juli was al een heerlijke feest- en festivalmaand maar wij trekken ‘m nog even door. Gooi je haren los, trek je festivalpakje aan en laat je meevoeren op de beats. Met deze Move to the Music voor de maand augustus weet je waar ‘the action is’.

De Marktkantine

Het wordt weer heet in De Marktkantine met een paar Pride feestjes, take-overs, All Night, All Summer en niet te vergeten De Zomerkantine. Onze to go’s op een rij:

4/8 Dekmantel is Burning

Officiële closing party van Dekmantel en Pride in één. De line-up is nog een groot geheim.

Van 23:00 tot 7:00
Tickets koop je hier.

17/8 SWF by Night

Onze Duracell-batterij is na STRAF_WERK festival nog niet uitgespeeld. En doorrrr naar de after in De Marktkantine want daar kun je nog even knallen op onder andere Pan-Pot, Benny Rodrigues, Luuk van Dijk en Chris Stussy.

Van 22:00 tot 5:00
Grijp die tickets!

23/8 Pleinvrees X Stil vor Talent X Katermukke

Zin in een Berlijnse nacht? Dan is deze voor jou.

Van 22:00 tot 5:00
Tickets für dich.

30/8 Michel de Hey -All Night, All Summer

Ahhh daar is ome Michel weer! Hij sluit de laatste editie van ‘All Night, All Summer’ in De Marktkantine af.

Van 23:00 tot 5:00
Scoor hier je tickets.

31/8 Zomerkantine Closing – Einmusik, Nicky Elisabeth, Spaceandtime

Ja de zomer is aan haar eind gekomen maar niet huilen! Sluit ‘m af in stijl in de nachtjungle van De Zomerkantine.

Van 23:00 tot 5:00
Hiero >>> voor die tickets.

Thuishaven

4/8 Satori 10 hrs

Van 13:00 tot 23:00
Koop hier je tickets.

17/8 De Sluwe Vos

Van 13:00 tot 4:00 (incl nachteditie)
Scoor hier je tickets.

25/8 Eelke Kleijn & Miss Melera

Van 13:00 tot 23:00
Vind je tickets hier.

Events

Je kunt je maand weer vullen met top festivals! Komt ie:

10/8 -11/8 Loveland Weekender

Al voordat de festivals zo hip & happening zijn als nu was er al Loveland. Vorig jaar na een tijdje weer geweest, ook een Loveland ADE feestje meegepakt en nu gaan we er weer voor in het Sloterpark in Amsterdam. De line-up is niet normaal goed. Verspreid over zes stages zal de internationale top uit de house en techno twee dagen lang draaien. In totaal sieren 60 acts de line-up, waaronder iconen als Carl Cox, Solomun, Âme, Chris Liebing, Maceo Plex, Kevin Saunderson, Sébastien Léger, Maya Jane Coles en Stephan Bodzin.

Van 11:00 tot 23:00 op beide dagen.
Vang nu die laatste tickets!
Tip: wij zouden lekker voor het Weekend ticket gaan ;)

16/8-17/8-18/8 A Campingflight to Lowlands Festival

Die polder in Biddinghuizen hebben we wat jaren achtereen bezocht. Zonder tent op een dagkaart (en in werkmodus), mét tent het hele weekend, in regen en zonneschijn. En de laatste keer gewoon luxepoes in een hotel want we hadden behoefte aan een schoonheidsslaapje in plaats van door de 24-uurs tent uit onze slaap gebeukt te worden. Dit jaar op het blokkenschema o.a. Ronnie Flex, Donnie (wij zijn fan), Honey Dijon, Ziggy Marley, Dermot Kennedy, Billie Eilish, Anderson Paak, Paul Kalkbrenner, My Baby, A$aP Rocky, Tame Impala.

Lowlands liefde is groot dus tickets zijn al long gone dus Ticketswap to the rescue.

17/8 STRAF_WERK Festival

Van Blijburg (vorig jaar) naar het Havenpark, dichter bij huis voor de Wezziders. Dit is ook een topper om niet te missen, niet in de laatste plaats om de line-up (erg on fleek) en het hoge mooie mensen gehalte. Wie o wie gaan er onder andere draaien? Hou je vast: Kölsch, The Martinez Brothers, Pan-Pot, Adriatique, Tale of Us, Philou Louzolo (gingen we op Wildeburg goed op), Samuel Deep, Len Faki en Ben Clock. En meer natuurlijk. Hier vind je de complete timetable.

Van 12:00 tot 23:00.
Wees er snel bij om nog tickets te scoren!

24/8-25/8 Drumcode Festival

Voor de liefhebbers van het hardere techno werk en veel vrouwen achter de decks! Het feestje is een handjeklap tussen Adam Beyer en Awakenings en heeft onder meer Amelie Lens, Ida Engberg, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Charlotte de Witte, Patrice Baümel, Luigi Madonna, Secret Cinema en Reinier Zonneveld voor je in petto. Vind je weg naar het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord voor deze tweede editie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Drumcode Festival (@drumcodefestival) op

Van 12:00 tot 23:00
Tickets gaan als een razende, so be quick!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.