Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Restaurant C Amsterdam is 3 jaar en viert feest!

Aanstaande zaterdag is het feest aan de Wibautstraat in Oost want restaurant C Amsterdam is jarig! Het 360 graden concept van creatieve horeca-ondernemer Michiel van der Eerde (lees mijn interview met Michiel van der Eerde in Gentlemen’s WATCH hier. Klik op #65 voor de pdf.) is een culinaire reis langs verschillende temperaturen en bereidingstechnieken. Een bijzondere beleving die zaterdag 19 januari een stapje verder gaat: gasten kunnen nóg dichterbij komen en de keukentechnieken van de chefs  aanschouwen.

Temperatuur
Cruciaal bij het bereiden van eten is de temperatuur. Als je bijvoorbeeld The Final Table op Netflix hebt gekeken, heb je goed kunnen zien hoe topchefs met temperatuur omgaan. Het keukenteam van topchef Arnout van der Kolk laat gasten bij C Amsterdam sinds drie jaar ervaren dat dezelfde ingrediënten, op een andere temperatuur bereid, totaal anders kunnen smaken. Zo zullen ook zaterdag alle facetten langskomen; rauw en koud, sous-vide, stoom en plancha grill.

Feestelijk programma
Kom je aanstaande zaterdag C’s unieke concept beleven? Je wordt ontvangen met een welkomstcocktail op het C-winterterras, waar je kunt genieten van de verschillende gerechtjes die worden bereid op verschillende temperaturen bij de daarvoor ingerichte temperatuurzones. Om het nog feestelijker te maken heeft elke bereidingsgroep een eigen signature cocktail.

BAR C in de spotlight
Vanaf 20.00 uur verplaatst de aandacht naar de vernieuwde Bar C. Milos Stanisic en zijn barteam lanceren de vernieuwde cocktailkaart en die is veelbelovend!

Wees van harte welkom om samen met C Amsterdam het glas te heffen op het driejarig bestaan. De festiviteiten beginnen vanaf 14:00 uur en duren tot 03:00 uur. Er hoeft niet van tevoren gereserveerd te worden. Je kunt ter plekke munten kopen.

C Amsterdam
Wibautstraat 125
Amsterdam

Header beeld: ©Dishtales
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.