Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Zou deze acteur/DJ ook een appearance maken op Elrow Town Amsterdam?

Het einde van het festivalseizoen nadert maar niet zonder een knaller! Op 8 september is het zover en mag je je weer laven in glitters, confetti en inflatables (Henk de flamingo ligt al klaar) tijdens het allereerste Elrow Town festival in Amsterdam. Een hele dag lang Elrow domination!

Elrow’s vrolijke kippen streken eerder neer in Antwerpen en Londen en bij de laatste was er een special guest waarvan wij stiekem hopen dat hij ook in Amsterdam een appearance zal maken…Hij dook ook al op bij Tomorrowland, kunnen jullie het al raden? Er wordt steeds vaker geroepen dat hij wellicht de nieuwe James Bond wordt en het leukste is dat deze man ook nog eens een behoorlijk plaatje kan draaien!

Het is voor ons louter speculatie natuurlijk want zelfs al zou je het denken, we hebben geen insider info hierover weten te vergaren en willen ook niet de spoiler zijn. Maar toch, stiekem, héél stiekem hopen we dat hij de special guest is…want dan staan wij vooraan om een dansje bij hem te wagen!

Check hieronder alvast zijn optreden bij Elrow Town in Londen:

Haal jij in de tussentijd je gekste en kleurrijkste outfit uit de kast? Zien we je dan 8 september bij Elrow Town op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord? De kaarten zijn uitverkocht dus hopelijk was je er als de kippen bij zoals wij ;)

Beeld: header ©Luke Dyson Photography
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.