Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Speeddaten en House opa Johan op 24+ festival Komm Schon Alter

Dit festivalseizoen ben ik er een beetje later bij dan gewoonlijk want mijn eerste festival (ik reken de foodfestivals even niet mee) is pas aanstaande zaterdag. Al een paar keer op rij heb ik het moeten missen maar deze keer ga ik een dansje wagen op Komm Schon Alter, Das Festival.

Behalve een goede line-up (die vind je hier) zijn er nog een paar noemenswaardige zaken gaande gedurende dit festival. Zo zal House opa Johan (ken je die niet? Foei!) -86 jaren jong en nog zo fit als een hoentje- zijn opwachting maken als special guest en zal hij bij de Hutje Mutje stage zijn favoriete platen draaien. En dat worden geen ouwelullen-deuntjes! Onze Johan houdt wel van stevige techno: “Ik vind Adam Beyer, Joris Voorn en Benny Rodrigues heel erg goed. En zo zijn er nog wel een paar, bijvoorbeeld Jeff Mills”,  zo vertelt hij in een interview met YourDailyLife.nl. ‘Lieber unanständig jung bleiben, als anständig alt werden’ Ja toch?!

Verder gaat Komm Schon Alter ons een handje helpen de liefde te vinden. Hoe? Nou, in samenwerking met datingwebsite/app The Inner Circle. Bij binnenkomst kun je kiezen uit 4 verschillende bandjes die het moeten vergemakkelijken met elkaar in contact te komen: Looking for: Love, Lust, Friendship of Connection. Zelf ben ik als single lady toch een voorstander van ontmoetingen IRL dus ik ben benieuwd. Welk bandje het wordt blijft nog een verrassing…

Wat? Komm Schon Alter, Das Festival
Wanneer? Zaterdag 9 juni
Waar? Tuinen van West, Amsterdam
Info: check de Facebookpagina voor alle recente informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.