Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Je G&T afrekenen met een komkommer? Yes, you can!

Of we een grapje maken? Zeker niet! Volgende week kun je in ruil voor een komkommer een Hendrick’s G&T krijgen bij de Markt…eh Komkommerkantine, want de komkommer is de nieuwe bitcoin. Ja heus!

Groen goud
Als een virtuele munteenheid als betaalmiddel geldt, waarom een komkommer dan niet? Het zijn slimmerds hoor, die mensen bij Hendricks. Nog nooit was een valuta zo betrouwbaar, fris, sappig…én groen. Jennifer -Ginnifer- de Jong, ambassadeur van Hendrick’s gin en komkommereconoom kan dit alleen maar beamen: “We merken al een tijdje dat men – na de bitcoin – weer op zoek is naar een tastbaar alternatief voor reguliere betaalmiddelen. Dat alternatief is de komkommer.’ De Jong ziet deze ontwikkeling dan ook met grote blijdschap tegemoet: ‘Al jaren dromen we van een wereld waar we cash inruilen voor komkommers. Deze bijzondere groente verdient die erkenning.”

Ode aan de komkommer
Van Hendrick’s verwachten we niet anders dan dat ze dit jaar met World Cucumber Day op 14 juni weer een ode brengen aan de wonderbaarlijke groente en uitpakken met heerlijke rariteiten en surrealistische ervaringen. Het komkommerentertainment zal je om de oren vliegen. Bekroond met een verfrissende G&T. Uiteraard gegarneerd met komkommer.

De Komkommerkantine
Komkommer je ook naar de Komkommerkantine om te bewijzen dat jij je ook komkommert over het lot van de komkommer en het initiatief ondersteunt om van de komkommer hét betaalmiddel van de toekomst te maken? Wij zien de financiële toekomst komkommerkleurig tegemoet. Daarom zien we jou op 14 of 15 juni graag met je groene goud onder de arm bij de Komkommerkantine.

Wat? Lancering ‘de komkommer is de nieuw crypto’
Wanneer? 14 & 15 juni
Waar? De Komkommerkantine (ergens naast een groothandel op de Jan van Galenstraat in Amsterdam West)
Wie? Een selecte groep gin-liefhebbers
Voor de (al dan niet fluctuerende) komkommerkoers, ontwikkelingen en verdere instructies verwijzen we je naar de Facebook-eventpagina.

Geen 18, geen alcohol.  Please enjoy the unusual responsibly.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.