Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

#hotellife: What to do tijdens Hotelnacht 2018?

Komend weekend is het weer zover: hotel hop til’ you drop! De Amsterdamse Hotelnacht heeft weer leuke activiteiten voor ons in petto. Zoals elk jaar maken we een kleine selectie van waar wij zelf heen willen (let op: wij zijn vooral van het avond/nachtprogramma). Komt ie dan:

Air'otel

air’otel at art’otel
‘Put your hands up in the air!’ En meer van dat soort gebakken lucht-kreten zullen te horen zijn. Maar je vindt er ook luchtkastelen, bellenblaas, air hockey…Allerlei ‘luchtig’ vertier, zeg maar.

Van 19:00 tot 1:00 uur

Pyjama parteeeehh bij Sorel’s
Wij zijn dol op pyjama parties. Binnenkort hebben we er zelf één in een nieuw hotel net buiten Amsterdam dus houd de site in de gaten, maar eerst crashen we zaterdag in de Sorel’s Bar & Lounge voor een portie chillen en een kussengevecht. In onze PJ’s welteverstaan want dan krijg je namelijk de signature cocktail van het huis!

Van 19:00 tot 1:00 uur

Lavish

Pulitzer’s Lavish Party
In onze pyjama look (we gooien even een parelketting om de nek) gaan we zó door naar het Pulitzer waar we worden teruggeworpen in de tijd van Glamour, Jazz, Flapper girls en de drooglegging. Roaring 20s it is! In die tijd maakte Coco Chanel de pyama-look populair, dus je snapt het bruggetje ;)
Sprake van een drooglegging is hier overigens niet want: een overvloed aan champagne en cocktails galore!

Van 20:00 tot 2:00 uur

Rollin’, rollin’, rollin’ in de Renaissance’s Koepelkerk
Van de 20s fast forward naar de 70s. Disco fever! Altijd al je beste John Travolta moves op rolschaatsen willen vertonen? Dan is dit je kans. Trek wel een kek glitterpak aan zodat je een beetje de shine pakt op de dansvloer en geniet terwijl je soepel met de heupen door de koepelzaal van het Renaissance hotel rolt van cocktails van de Fabulous Shaker Boys.

Van 21:00 tot 3:00 uur

De After @ The Generator
Als we goed zijn opgewarmd en er zit nog energie in de benen, dan is de kans aanwezig dat we doorstomen naar The Generator. In de Oosterbar gaat het dansfestijn namelijk nog door tot de vroege uurtjes…met o.a. DJ’s SUNNY en Alamaison.

Van 23:00 tot 4:00 uur

Broodje Döner?
Maar wel één met een ster. Wist je dat deze nachtelijke snack de guilty pleasure is van Vermeer’s chef Chris Naylor? Ik zet er na een avond feesten graag mijn tanden in.

Van 0:00 tot de vroege uurtjes

Het programma van Hotelnacht 2018 is natuurlijk veeel uitgebreider. Bekijk het volledige programma en locaties hier.

Beeld © Hotelnacht.nl

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.