Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Zen het weekend door met YogaFest International

Voor alle fanatieke of hobby yogi’s: dit weekend kun je helemaal zen doorkomen op YogaFest International, het jaarlijkse yoga festival in Amsterdam.

YogaFest

Vanochtend lag ik zelf nog als een pretzel op de mat maar in m’n hoofd is het weer wat kalmer. Dat is het fijne aan yoga, het brengt me weer tot rust. Zaterdag ga ik dus zeker even een sessie meepakken want dan ben ik ook mentaal voorbereid op de champagne party van Moët & Chandon later die dag. Dat is een beetje mijn leven in een notendop lately; yoga en champagne ;)

Het evenement vindt plaats in de studio’s van YogaFest zelf op het Westergasterrein en in het Westergastheater. Er zijn verschillende yoga-sessies te volgen, zowel voor beginners als gevorderden. De volledige line-up vind je hier. Ook massages zijn te boeken en dat lijkt mij weer een erg goed idee voor de zondag.

YogaFest1

Zien we je daar?

YogaFest International
zaterdag 17 juni & zondag 18 juni
Deuren open vanaf 9:00 uur (Café Sage is al om 8:45 open)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.