Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Of je tosti lust

Tosti Creative opent -hoe kan t ook anders met zo’n naam- een tosti bar. Waar Café Hutspot zat kun je vanaf nu terecht voor uiterst creatieve tosti’s. Wat te denken van een Tosti Pulled Chicken (oh yess!), een Tosti Ruebens -vernoemd naar de schilder- of een Tosti Appeltaart??

De heren achter het creatieve bureau (je kent ze vast van grappige, ludieke initiatieven zoals de Discoboodschappen, het Tomatengevecht op de Dam en Bar Broker) en dit smakelijke concept noemen de tosti ‘de Hollandse pizza’. En laten wij nou enorm graag tosti’s lusten…Daarom vinden we het des te leuker dat er elke maand in samenwerking met toprestaurants ‘special tosti’s’ op het menu komen te staan. De eerste op rij is Cannibale Royale die de spare rib tosti heeft samengesteld, en we zijn erg benieuwd naar wat restaurant DS (De School) en BREDA voor bijzondere, culinaire tosti zullen verzinnen. Bovendien heb je mogelijkheden om zelf je creatieve recept in te sturen (wij zijn alvast aan het broeden).

Tosti_1

Naast een ‘tosti bar’ is Tosti Creative een plek waar creatieve geesten kunnen samenkomen en worden er verschillende events georganiseerd. Het programma van Tosti Creative kun je vinden via Facebook en tosticreative.com.

Tosti Creative is doordeweeks geopend van 8.00 – 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 8.00 tot laat. Iedere week worden tijdens de vrijdagmiddagborrel tosti’s gecombineerd met G&T’s, cocktails en speciaalbiertjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.