Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Onze favoriete Parisienne is haar eigen lifestyle platform gestart!

Jawel, Caroline de Maigret heeft cdmdiary.com gelanceerd en daar heeft ze ook nog ondersteuning van Chanel bij. Da’s toch wel even een partnership waar je U tegen zegt.

05_the-sessions-and-the-cocktail-caroline-de-maigret-3_ld

Aan de andere kant is dat ook weer niet zo gek want de Maigret heeft sterke banden met het Parijse modehuis. Die gaan terug naar 1998 toen Karl Lagerfeld haar vroeg mee te lopen in lente-zomer modeshow van Chanel dat jaar. Sindsdien heeft de iconische Parisienne haar creatieve portfolio uitgebreid met een muzieklabel, schreef ze met vriendinnen/mede-Parisiennes het boek ‘How to be Parisian, wherever you are’ en fotografeert ze ook graag.

33_the-sessions-and-the-cocktail-5_ld

cdmdiary.com bestaat nu nog uit zes onderdelen maar zal naargelang de wens van de Maigret worden uitgebreid. Wij zijn in ieder geval verheugd dat Caroline, onze favoriete Parisienne, ons meevoert in haar lifestyle. Krijgen we toch een beetje het gevoel dat we deel uitmaken van haar inner circle…Zo deelt ze niet alleen haar ‘crushes’ (cultuur en dergelijke), haar playlists en haar stijltips maar ook haar lievelingsplekken in de wereld op een persoonlijke manier. Eigenlijk lezen we stiekem mee in haar dagboek. We like!

2 Comments

    • Karine Bloem oktober 25, 2017

      Haha ja, de ‘Parisienne’ is verworden tot een succesvol concept. Heerlijk om de reacties van je vriendinnen te lezen! J’adore hun zelfspot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.