Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Dit is de leukste adventkalender voor…de mannen!

We mogen ze ook heus weleens blij maken met het aanschouwen van vrouwelijk schoon; kijken mag! En hoewel LOVE magazine vooral bekend staat als modeblad is hun jaarlijkse online adventkalender gevuld met beeldschone modellen toch een sexy traktatie voor menig manmens. Dat willen we ze dus niet onthouden.

De hele maand december staat er een nieuwe beeldige dame achter het vakje. Het blijft elke dag tot de 31e een verrassing wie dat zal zijn. Dit jaar trapt LOVE af met ons favoriete model ‘du moment’ en girl crush: Bella Hadid. En oh my! That’s a whole lotta sexiness wat er achter dat vierkantje schuilt!

bella_advent_lovemag

Zoals het een modemagazine betaamt, heeft LOVE er wel een modisch sausje overheen gegoten. Geheel in de stijl van de 80’s revival doet Hadid -gehuld in weinig verhullende aerobics-pakjes in pastelkleuren- even een ‘Jane Fonda 2.0’ en we kunnen je verklappen dat we vanaf nu elke ochtend maar naar La Bella gaan kijken voor onze work-out. Vind manlief vast ook niet vervelend ;)

Beeldmaker Rankin nam de camera in de hand en zette deze hot fitness chick op video. Spoiler alert: zorg dat je altijd bananen en een skippybal in huis hebt…

Kun jij (of hij for that matter) de nieuwsgierigheid echt niet bedwingen dan heeft regisseur Hype Williams ook nog een teaser gemaakt die je hier kunt bekijken. Enjoyyyy!!