Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Geen eenzame kerst dankzij Tante Bep

In de krant stond eerder een artikel over de nieuwe generatie maaltijdbezorgdiensten die er zijn (en waar er steeds nieuwe van bij komen). Vandaag willen we het even hebben over Tante Bep.  Dit was namelijk een van de eerste ‘luxe’ maaltijdbezorgers van eigen bodem -met een selectie goede restaurants en traiteurs- die ook nog een goed doel ondersteunt.

TanteBep1

Tante Bep zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen. Want hoeveel ouderen zijn wel niet eenzaam? Met kerst, maar ook op andere momenten dat wij wel gezellig met onze vrienden heerlijk lang tafelen. Samen met de restaurants en traiteurs waar Tante Bep mee samenwerkt, worden regelmatig diners georganiseerd voor 50 ouderen die weinig mensen om zich heen hebben. Het betere bezorgen hoeft geen egoïstische aangelegenheid te zijn! Beter deel je een keer als vrijwilliger mee aan zo’n diner, aanmelden doe je via de site. Een avondje hangen met de oldies (en dit bedoelen we liefkozend) levert altijd mooie, inspirerende verhalen op; jij blij, zij blij.

Je kunt inmiddels in Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam bij Tante Bep bestellen. We raden het je zeker aan want ze hebben een erg fijne selectie restaurants en traiteurs die een heerlijke maaltijd bij je bezorgen als je even flink wilt genieten, maar zelf even geen puf hebt om de Nigella Lawson uit te hangen in de keuken. Tot onze vreugde is favoriete Vietnamees PHO91 één van de restaurants waar je in Amsterdam kunt bestellen en hebben we gesmuld van een bun met kip. Mmmmm!

TanteBep_PHO91

Bestellingen kun je plaatsen via de site of de app.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.