Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Mooimakers: dé oplossing voor stukgewassen handen heet MANI

Weet niet hoe het met jullie zit maar sinds ik mijn handen nóg vaker was dan ik al deed (al behoorlijk vaak) en steeds in de weer ben met sanitizers heb ik continu droge handen en kloofjes. Geen handcrème lijkt ertegen opgewassen. Al lijkt dé oplossing nabij: MANI.

Handcrème en sanitizer in één

Binnenkort verkrijgbaar bij Skins Cosmetics belooft dit product zowel gedesinfecteerde als gehydrateerde handen. MANI-founder Martine van den Abbeelen: “Moisturizing & Sanitizing Hand Cream biedt een combinatie van een volle, luxueuze handcrème en een effectieve sanitizer. De alcoholvrije formule doodt bacteriën, terwijl de crème je handen zijdezacht, gehydrateerd en beschermd houdt.”

Premium ingrediënten

De luxe handcrème bevat een zorgvuldig samengestelde blend van (natuurlijke) ingrediënten, waaronder avocado-olie, St. Janskruidolie, zoete amandelolie, bisabolol en allantoïne. De alcohol laat MANI achterwege; veel te uitdrogend. In plaats daarvan vind je in de Moisturizing & Sanitizing Hand Cream benzalkoniumchloride, een quaternaire ammoniumverbinding met een antimicrobiële werking die mild voor de huid is.

Mooie en duurzame tube

On top of it zit MANI ook nog eens in een mooie, minimalistische tube. Omdat aluminium tubes nogal een uitdaging kunnen zijn om leeg te knijpen is ook daar een oplossing voor gevonden. In de 100% recyclebare kartonnen box zit een luxe sleutel die je de tube leeg helpt ‘knijpen’. Beter voor je handen, beter voor het milieu.

MANI is verkrijgbaar in twee formaten: 50 ml voor €29 en 75 ml voor €39. Vanaf 7 december te koop bij Skins Cosmetics.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.