Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Mooimakers: het parfumconcept van Parfumado

Heb je, net als ik, een vast parfum maar blijf je nieuwsgierig naar andere geuren in hetzelfde geurprofiel? Of heb je zo’n vriend/vriendin die nog altijd zoekende is? Dan is Parfumado een hele fijne oplossing. Met dit parfumconcept in abonnementsvorm kun je elke maand een nieuw parfum uitproberen.

Reisformaat

Het werkt heel simpel: je maakt een account aan, zoekt desgewenst op een bepaald geurprofiel ( bv Floral, Woody, Oriental, Fresh of Gourmand of je filtert op) en je voegt de geur toe aan je geurkalender. Vervolgens krijg je de eerste van de maand jouw gekozen sample (8ml) in reisformaat (dus superhandig voor in je tas) door de brievenbus. Het abonnement is elk moment te stoppen of te pauzeren (pauzeren is wel max 3 maanden) en daarom flexibel.

Processed with Focos

Klapper of misser?

Zoals je vast vaker hebt gehoord bij een (goede) parfumerie is dat je een parfum écht op de huid moet testen. Zo kom je er pas achter of een geur voor je gemaakt is of niet. Heb je al een tijd een specifieke geur op het oog (in de neus) maar durfde je nog niet helemaal aan? Zoek hem op Parfumado (ze hebben zo’n 350 parfums waarvan veel niche geuren) en bestel hem. Weet je snel genoeg of je een klapper of misser hebt. Als je een review achterlaat is het ook makkelijker voor het Parfumado team om de eigenschappen van een geur aan het juiste profiel toe te schrijven en zul je als klant steeds betere keuzes kunnen maken.

Mijn parfumkeuzes

In totaal heb ik via Parfumado vier parfums ontvangen. De eerste was een verrassing: een frisse unisex geur die door het team gekozen is, de tweede was er een waar ik benieuwd naar was, een zomergeur met kokos en vijg (mijn ooit favo parfum van Jo Malone met vijg bestaat nml niet meer en sindsdien naarstig op zoek naar iets wat erop lijkt), de derde en vierde waren parfums die ik al had maar graag een reisformaat van wilde. Je kunt je keuzes zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Weet jij al waar je voor gaat?

Voor een meer interactief verhaal over het concept kun je kijken naar de IGTV die op ons Instagram account staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.