Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

To do: BOAT & CO pop-up rooms

Om als nieuw (apart-)hotel in een even zo nieuwe Amsterdamse woonwijk op te vallen is het een goed idee om iets te doen waar je buurtbewoners bij betrekt. Zodoende organiseert het net in de Houthavens aangespoelde BOAT & CO een ander soort housewarming: pop-up rooms.

Pop-up, show up

BOAT&CO viert haar komst met een fijn feestje – voor en door Amsterdammers. Tijdens de BOAT&CO Pop-up Rooms stelt het hotel haar kamers beschikbaar voor lokale ondernemers die samen de stad een beetje mooier maken met hun fashion, kunst of eten. Struinen door de hotelkamers maakt hongerig. Daarom stelde de curator samen met chef-kok Ricardo van Ede (Vessel) een tijdelijk menu samen dat exclusief verkrijgbaar is tijdens de Pop-up Rooms. Is dat leuk, of wat?

Go local

In samenwerking met curator Yo-Kaw Pat transformeert het hotel vier dagen lang in één grote pop-up expositie/bioscoop/workshop/mini-restaurant en meer. Diverse lokale merken en artiesten organiseren inspirerende workshops tijdens het pop-up festijn van BOAT&CO. Daar waar Marie-Stella-Maris de kamer vult met geuren, laten mannen zich kosteloos trimmen en groomen bij Barber School. Afgewisseld met yogasessies, talks en de vertoning van korte films. Ook de gym en wellness van BOAT&CO zijn deze dagen gratis te bezoeken.

Hoe en wat?

Check de Facebookpagina van het event voor meer informatie en kijk hier voor de diverse pop-up rooms. Vergeet je van te voren niet in te schrijven via info@boatandco.nl

Woensdag 13 november t/m vrijdag 15 november – 16.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag 16 november – 12.00 t/m 17.00 uur

BOAT&CO
Revaleiland 500
Amsterdam

Beeld: © BOAT & CO
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.