Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Onze favo juicebar opent vestiging in Amsterdam

We ontdekten deze van origine Deense juicebar met knappe verse-sappen-en-lekkere-broodjes-makende heren achter de counter (er worden heuse castings gehouden om het personeel te recruiten!) heeel lang geleden in Londen en schreven er destijds over op het blog van Modefabriek (die bestaat al lange tijd niet meer, dus je begrijpt, deze juicebar en wij go way back). In Nederland had men het ‘sappen’ nog niet ontdekt en eigenlijk is het best gek dat ze nu pas naar Nederland komen. Scandinavische concepten maken meestal sneller de sprong naar ons kikkerlandje, zou je denken. Anyway, ik wijk af. Het belangrijkste: Joe & The Juice strijkt neer in Amsterdam! Ein-de-lijk.

Twee dagen geleden liep ik er nog langs op het vliegveld van Nice (want ja, daar zaten ze ook al) en aarzelde nog even of ik een verse juice zou halen (ik spotte twee surf dude-achtige getatoeëerde knot-baardmansen dus vergeef me…) maar ik had helaas niet genoeg tijd. Het fijne aan Joe & The Juice vind ik namelijk ook dat je er chill kunt zitten. Zo stuitte ik er destijds op in Londen; ik was in m’n up aan het dwalen in de buurt van Regent street/Picadilly Circus (idioot druk daar altijd) tussen twee Fashion week shows door en wilde even een moment in m’n bubbel mèt een gezonde sap en hap. Joe & The Juice zag er uitnodigend en relaxed uit. De sappen met toepasselijke namen (Iron Man, Hell of Nerve, Sex me Up, Broc ‘n roll, Heartbeet…om er een paar te noemen) koffie en sandwiches zijn wat aan de prijzige kant maar wat ik bestelde werd vers voor m’n neus gemaakt en smaakte goed. Ik kon even opladen en weer door.

Wanneer en vooral waar de Amsterdamse vestiging van Joe & The Juice neerstrijkt is nog onbekend. Ik hoop dus stiekem in West…Had ik toch maar even die knappe boys in Nice aan de tand moeten voelen voor wat inside information ;) Afwachten dan maar en de Facebookpagina van Joe & The Juice in de gaten houden. Of bekijk ondertussen de video van Fast Company waar oprichter Kaspar Basse vertelt over het unieke business model (die castings dus, juicing battles doen ze ook) van het al 15 jaar oude concept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.