Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Stop cadeaustress! Shop bij Lokalinc

Zit jij ook zo vaak met je handen in het haar als je een cadeau voor iemand moet kopen? Bij lastminute nood grijp ik nog vaak naar de gift cards (niks mis mee overigens, krijg ze zelf ook graag), maar bij voorkeur geef ik toch iets bijzonders en persoonlijks. Tijd om de stad door te crossen heb ik echter niet. Terwijl dat ene boetiekje in Oost misschien juist nét dat ene item heeft wat ik zoek.

Daar komt Lokalinc om de hoek kijken. Op de website zijn diverse leuke, lokale winkels verzameld in Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag, met een overzicht van de cadeaus die je er direct kunt bestellen. Kun je gewoon vanaf je luie stoel even snel een cool cadeau hosselen. En je helpt er de lokale winkeliers mee. Ben je helemaal een luie donder, dan kun je ook nog een personal gift shopper inschakelen aan wie je je voorkeuren en budget opgeeft.

Zelf virtueel struinen door het aanbod tijdens het oppeuzelen van je lunch (zoals ik deed) is trouwens best een handige multi-task bezigheid. Zo vond ik gelijk een cadeau voor onze door panda’s geobsedeerde contributor. Check.

Localink_pandakussen

Lokalinc is een jong bedrijf, dus de selectie winkels en het aanbod aan cadeaus blijft groeien. Omdat wij het een handige oplossing vinden voor die aflatende cadeau-shop-stress helpen we graag een handje en zullen we op gezette kalender-momenten onze cadeau-suggesties hier op The Digitalistas onder je neus schuiven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.