CHANEL’s e-commerce goes NL

We hebben er even op moeten wachten, maar ein-de-lijk zijn de luxe beauty goods van het iconische merk nu via de e-boutique te krijgen.

Tevens zullen avant-premières, exclusieve creaties, verzorgingsproducten en maquillage gereserveerd voor bepaalde landen eveneens worden aangeboden. Hoe fijn!

Bestellingen worden geheel op z’n CHANEL’s fraai ingepakt in zijdepapier en verstuurd in een elegante doos in de bekende kleuren van het modehuis. Ook mag je bij elke bestelling twee parfum-, huidverzorging-, of make-up samples uitkiezen die in een apart tasje worden meegeleverd. Als de bestelling boven de €100 is worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor de kleding en accessoires zijn we nog steeds overgeleverd aan de fysieke boetieks en dat mag wat ons betreft altijd zo blijven. De kennismaking met je eerste CHANEL tas is toch een andere beleving als je de drempel van de boetiek aan de Rue Cambon in Parijs over stapt dan wanneer deze door de pakketbezorger voor je deur wordt overhandigd.

Klik hier voor CHANEL’s Nederlandse e-boutique.

Tags from the story
, , ,
More from Karine Bloem

Crinkle free with Rollor®

Ever wondered how inspiring a sushi roll can be? It led a...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.