Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

#malemadnessmonday: Justin Bieber legt z’n tattoos even uit

Het is alweer even geleden dat we iets tegenkwamen wat deze rubriek waard was, tot we op deze video van GQ stuitten. Nu we toch allemaal zijn bekeerd tot Beliebers  (ja, jij ook ja), vinden we het helemáál niet erg om naar een half-nakende Biebs te kijken die ons even toelicht waarom de inkt op deze specifieke plekken moest vloeien.

Van zijn eerste ‘tat’ -een meeuw die eigenlijk geen meeuw wilde zijn (hoe dan?!), afkomstig uit een kinderboek wat hij vroeger graag las (aaawwww)- die hij liever een beetje verborgen hield en daarom op navelhoogte liet tattoeëren, tot zijn meest recente ‘ink’: de twee vleugels in z’n nek (refereert dit naar een engel?! nou, zo heilig ben je niet hoor Biebs…).

Justin_Bieber_tats_2

Er is er één die we voor het gemak maar even zullen negeren. Je voelt ‘m al, en op z’n Maxima’s gezegd ‘je was een beetje dom’…Lieve Justin, schatje, never nooit iets wat ook maar lijkt op de beeltenis van je geliefde in je huid laten zetten. Die ‘X’ op je arm was een stuk verstandiger. Dat had die wijze uil je ook kunnen vertellen.

De jongeman siert overigens geheel gekleed de cover van het maart-issue van GQ. Hoe zie jij ‘m liever? (oh nee, overbodige vraag! :p)

Justin-Bieber-GQ-Cover

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.