Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Hallo Split!

Mocht je je afvragen wanneer we weer op pad gaan: na het weekend vertrekken we naar Kroatië!

Your Ambassadrice en ik gaan 36 uur in Split doorbrengen en we hebben er ontzettend veel zin in! We hebben al goede verhalen gehoord over deze historische stad, en dankzij easyJet kunnen we onze Vitamine D tax weer even opwaarderen zo aan het begin van de herfst.

easyJet_plane

Alles is geregeld om de leukste plekken met jullie te delen. Naar het schijnt heeft Split wel wat verborgen parels om te ontdekken. Mocht je zelf in de verleiding komen om lastminute een bezoek te brengen aan deze mooie Kroatische stad: easyJet biedt tot en met 31 oktober betaalbare vluchten van Amsterdam naar Split.

En we hebben nog een handige tip voor je om 24 uur van tevoren nog luxe hotelkamers te kunnen boeken: de Booking NOW app. We zijn al grote Booking.com-fans want we hebben goede ervaringen met het boeken van hotels op het allerlaatste moment…ook via de reguliere site. Als Booking.com er niet was geweest hadden we nauwelijks een London Fashion Week en een solo trip naar Stockholm overleefd. Laat staan in het coolste hostel van Lissabon geslapen. Just sayin’.

Split_palace1

Lees hier binnenkort onze avonturen in Split!

©The Digitalistas & VisitSplit.com

 

 

0
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.