Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Drink deze ijsthee en doneer voor kansarme kinderen

Arizona Iced Tea ken je vast van de knappe flessen. Nu is er een nieuwe smaak van de ijsthee die je niet alleen meevoert naar de Zuid-Afrikaanse Cederberg, maar waarmee je ook de stichting van de kleindochters van Nelson Mandela ondersteunt.

Rooibos

De Rooibos-plant staat bekend door het hoge gehalte antioxidanten en de ongezoete kastanjeachtige smaak en fruitige noten. Nu moet ik toegeven dat Rooibos in normale thee niet mijn favoriete smaak is terwijl ik dat bij ijsthee weer wél lekker vind. En laat Rooibos nét Arizona’s nieuwe smaak zijn. Mooi meegenomen dat je bij het kopen van een knappe fles tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel.

“Onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen”
Nelson Mandela

‘Long walk to freedom’

Sociale gelijkheid en kansarme kinderen in Zuid-Afrika helpen door ze de nodige hulpmiddelen voor hun opleiding te geven. ‘Long Walk to Freedom’ , de stichting welke wordt beheerd door de kleindochters van Nelson Mandela, zorgt voor mobiele bibliotheken met gratis toegang tot het internet, schoolboeken en stille ruimtes om te studeren. Op deze manier worden de leeromstandigheden van de kinderen bevorderd, hebben zij kans op een betere toekomst en wordt de ‘lange weg naar vrijheid’ aanzienlijk verkort.

Eerbetoon

Arizona Iced Tea heeft bekendheid vergaard met de mintgroene flessen met daarop de afbeelding van een Sakura-tak. Dat is de groene ijsthee-variant dus werd het hoog tijd om daar, na zwarte en witte thee, ook Rooibos ijsthee aan toe te voegen. Arizona’s ‘Red Tea’ is als jongste telg van het Arizona-assortiment tevens een eerbetoon aan Zuid-Afrika.

De ijsthee heeft een laag caloriegehalte (20 kcal per 100ml) en bevat slechts vijf ingrediënten en zonder theïne en tannine.

Ben je fan van Arizona’s vrolijke vormgeving? Dan vind je de merchandise vanaf nu in hun EU shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.