Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Move to the music: de Desperados X ADE passe-partout hunt is AAN!

De knaldrang wordt voelbaar, de beats klinken als tromgeroffel in je oren, je bloeddruk stijgt, het excitement is nabij want ADE staat voor de deur!

Desperados X ADE Passe-partout hunt is aan!

Alleen, is het damn lastig gebleken om nog aan tickets te komen want twee keer knipperen met je ogen en er sprong weer een ‘UITVERKOCHT’ op je beeldscherm. Nu ben je desperados op zoek (pun intended) naar tickets voor de fijne fissa’s waar je eindelijk de spanningen van deze gekke afgelopen 1,5 jaar van je af kunt schudden.

Nou, als je slim bent ga je vast in de startblokken staan want de Desperados X ADE passe-partout hunt is AAN! Desperados verstopt komend weekend op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen.

Positieve energie

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance
Event. “We vinden het natuurlijk geweldig dat ADE dit jaar weer door kan gaan. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn er klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen.
Onze collega’s hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht vertelt Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados.

Klaar voor de jacht!

Op 9 iconische party locaties in de stad liggen de ADE Festival passen verstopt, waarmee je toegang krijgt tot alle ADE-events en je dus kunt kiezen uit ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties.

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zomaar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden: “Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt.

9 iconische party locaties

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen! De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest…

Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event is te vinden op de website van ADE en zal de komende dagen in de aanloop naar 13 oktober verder worden aangevuld.

 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Desperados. Alle beelden © Desperados

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.