Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Waarom we David Beckham nu pas sexy vinden

Terwijl de helft van de vrouwelijke Nederlandse bevolking nog in de ban is van het bezoek van George Clooney aan ons land, kijken wij weer naar de appetijtelijke verschijning van David Beckham.

Wat het precies is met deze man kunnen we niet helemaal uitleggen, maar we vinden hem met de jaren interessanter worden. Eerst was het die knappe voetballer die beter z’n mond niet kon opentrekken (stem matchte niet echt met stoer uiterlijk en ook nog een afgrijselijk accent), toen werd ie vooral de man van Vic (die hem en passant wat stijlgevoel heeft bijgebracht), daarna de schattigste vader ever van dochtertje Harper (eindelijk een dochter na 3 zoons)…en nu? Nu blijkt ie goed te zijn opgedroogd (en wat logopedie-lessen te hebben gevolgd). Want wij vinden maar weinig mannen fabulous after forty.

Beckham3

Niet dat het hem wat uitmaakt dat wij dat vinden. Hij is immers al uitgeroepen tot Sexiest Man Alive door People’s Magazine (Clooney is hem al wel 2 x voor gegaan). Daar waren zijn bloedeigen zoons niet zo van onder de indruk, als we David zelf mogen geloven in de Graham Norton-show, want er is zowaar een heuse rivalen-strijd aan de gang met zoon Brooklyn:

Stel je voor…je pa zou eens meer Instagram-followers hebben dan jij…oeps! Je ziet David er ook stiekem van genieten, de draak! Die ondeugende grijns laat ons ineens niet onberoerd, de charmante kraaienpootjes geven hem meer expressie…mmm, Vicky watch your back!

Goed nieuws voor Brooklyn is dat hij nu niet zozeer oude Ralph Lauren-sweaters van z’n pa onder het stof vandaan hoeft te halen, maar gewoon zoals de rest van zijn leeftijdsgenoten kan gaan shoppen bij de H&M. Daar ligt vanaf 4 februari weer een gloednieuwe collectie bodywear, én vanaf 18 februari een selectie basisstukken (Modern Essentiels) die volgens Beckham senior niet in de kast van een man niet mogen ontbreken.

Daar hoorde uiteraard een campagne-video bij:

En mag hij van ons best een vierde keer zijn shirt uittrekken. We rest our case.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.