Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

#hotellife met je viervoeter: Kimpton De Witt introduceert Paws for Thought hotelpackage

Heb je -net als yours truly- zo’n lieve viervoeter die niet bij elk hotel waar je verblijft welkom is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Voor de vele (nieuwe) hondenbaasjes die de hoofdstad jaarlijks met hun viervoeter bezoeken, heeft Kimpton De Witt de Paws for Thought hotelpackage gelanceerd.

Verwennerij voor je viervoeter

Omdat het welzijn van honden belangrijker is dan ooit te voren (niet alleen voor mensen stond de wereld de afgelopen 1,5 jaar op zijn kop) is de package onder meer inclusief gezonde hondensnoepjes van True Hemp met natuurlijke, rustgevende kruiden. Ook kun je een puppuccino ophalen in Kimpton Conservatory en krijg je een Instax camera om alle herinneringen samen vast te leggen. Verder ligt er in de kamer een groot dog bed waardoor zowel hond als baasje(s) kunnen genieten van een heerlijke nachtrust.

Maar er is meer…Kimpton De Witt heeft Nori Woof Woof aangenomen als Director of Pet Relations; zij zal ervoor zorgen dat alle honden een paw-some verblijf hebben in het hotel en bij haar terecht kunnen met al hun vragen.

Paws for Thought

De Paws for Thought hotelpackage is inclusief:

  • Twee overnachtingen
  • Ontvangst door Director of Pet Relations Nori Woof Woof
  • Welkomsttasje met welzijnsverbeterende hondensnoepjes van True Hemp en treats van Edgard & Cooper
  • Puppuccino van Kimpton Conservatory
  • Speciaal samengestelde wandelroutes door Amsterdam
  • Instax camera* om alle herinneringen tijdens het verblijf vast te leggen

Vanaf €348 voor twee nachten

Te boeken via reserveringen@kimptondewitthotel.com of +31 (0)20 521 1888

*Instax camera te leen
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.