Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Editor’s Note – Welcome Back

Welcome back! Op een paar puntjes op de ‘i’ na is de website gehuld in een nieuw jasje. Dat zal niet het enige zijn want ook qua content zullen er wat dingen veranderen.

De laatste editor’s note dateert alweer van eind januari toen de restyling van de website nog in volle gang was. Het stuitte sommige lezers blijkbaar tegen het hoofd dat er zolang geen nieuwe content is geplaatst en het liefst zou ik daar geen woorden aan vuil maken want ik vind dat ik niemand verantwoording schuldig ben en eenieder die ons op Instagram is blijven volgen heeft wellicht meegekregen dat wat er online te zien is niets te maken heeft met wat er offline gebeurt. Daarbij zijn we mensen en geen machines. Ik heb er enerzijds bewust voor gekozen om tijdelijk geen nieuwe content te plaatsen en anderzijds ‘life happens’. En ik kan je vertellen dat dit geen ruimte gaf om gezellige artikelen te schrijven. Ten eerste voel ik niet de behoefte om mijn privéleven het wereld wijde web in te slingeren want daar is deze website niet voor bedoeld. Ten tweede verdien ik mijn boterham met freelancen en niet met de website. Zou dat een reden moeten zijn om ermee te stoppen? Nee. De website voorzien van een nieuwe outfit luidt juist een nieuw begin aan. Zoals mensen zich tig keer opnieuw kunnen uitvinden vind ik dat dit ook geldt voor producten en diensten.

Het voornaamste doel van de website is om (positief) te inspireren en niet om er een uitgemolken commerciële bedoening van te maken. Zo zal ik altijd zorgvuldig omgaan met aanvragen voor samenwerkingen want het moet vooral passen en geen ruis veroorzaken. Ik pleit, en zal altijd blijven pleiten, voor kwalitatieve content. Als dat betekent dat er minder vaak nieuwe artikelen worden geplaatst, so be it. Voor een quick fix is Instagram toch een geschikter platform.

Tot slot wil ik graag met nieuwe contributors en gastbloggers aan de slag om in de toekomst een fijn team te kunnen vormen. Dus als je staat te trappelen om jouw (mooi vastgelegde) food-, travel- en lifestyle avonturen met de rest van Nederland (en soms een beetje de wereld) te delen, raise your hand, slide in onze DM’s of brul het van de daken! Een enthousiaste mail in onze inbox voldoet trouwens ook ;)

 

Header © Danielle McInness via Unsplash
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.