Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Pak nu je kans voor een luxe staycation in Amsterdam!

Met de strengere maatregelen is uit eten gaan voorlopig weer aan banden gelegd, tenzij je in een hotel verblijft want daar mag je als gast nog bij het bijbehorende restaurant dineren. Dat kan dus bij de mooiste hotels voor gunstige packagedeals, daarom zeggen wij: pak nu je kans voor een luxe staycation!

We zetten een aantal toppers voor je op een rij (op volgorde van prijs):

Cool Cali Mini Escape bij Kimpton DeWitt

Cool California style vind je terug in hotel Kimpton DeWitt. Onder meer in de lichte kamers maar ook in het net geopende restaurant Celia waar de Californische keuken centraal staat. Een hint naar Californisch overwinteren met deze deal waarbij je overnacht in een Deluxe room en €50 hotelkrediet krijgt om te besteden bij Celia. En hadden we al gezegd dat het hotel pet friendly is? Je viervoeter hoef je dus ook niet thuis te laten.

Prijs: €149 voor 2 personen

Te boeken woensdag t/m zaterdag.

Prachtig Pulitzer

Het waanzinnig mooie Pulitzer hotel heeft een niet te missen hoteldeal tot eind van het jaar en dit wil je! Met de ‘Stay over, Stay in’ -deal verblijf je met twee personen in een Generous kamer en krijg je €100 hotelkrediet om te besteden bij Pause of roomservice en in het weekend ook bij Jansz of in de Pulitzer’s Bar. Er zijn uiteraard flexibele annuleringsvoorwaarden. Prachtig gelegen in het grachtenhart van Amsterdam, een interieur waar heden en verleden samensmelt en heerlijke producten van Le Labo op de badkamer. Need we say more? Binnen blijven was nog nooit zo fijn!

Prijs: €225 voor 2 personen

Te boeken op vrijdag en zaterdag.

A trip to Japan bij Hotel Okura

Als jij niet naar Japan kunt, dan komt Japan naar jou. Dat is in ieder geval de experience die je kunt verwachten met de Trip to Japan staycation bij Hotel Okura. Overnachten doe je in een kamertype naar keuze en je krijgt een in-room dining met een internationaal geïnspireerd drie-gangen diner (optioneel te upgraden naar het seizoensgebonden menu bij restaurant Yamazoto of Teppanyaki restaurant Sazanka, incl. aperitief). De volgende ochtend kun je kiezen uit maar liefst drie types ontbijt: Continentaal, Engels of Wellness. Lijkt het je leuk om je te wagen aan origami of het maken van chopsticks? Ook dat zit erbij in. Liever meer leren over sake? Dat kan voor €50 extra. En voor de uitslapers onder ons is er een late uitcheck om 17:00.

Prijs: €299 voor 2 personen

Te boeken t/m 31 maart 2021

 

Culinaire Staycation bij het Conservatorium Hotel

Een ontspannende, culinaire en culturele staycation kun je nu ook boeken bij het luxe Conservatorium hotel. Je verblijft één nacht in een Deluxe Guest Room voor twee personen, geniet van viergangen Chïsana Omakase diner in Taiko Kitchen en de volgende ochtend heb je keuze om te ontbijten bij de Brasserie of op je eigen kamer. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor upgrades van suites beschikbaar.

Prijs: €445 voor 2 personen

Te boeken t/m 10 november 2020

Een reguliere staycation is ook te boeken bij Conservatorium voor €375 (voor 2 pers.) inclusief €30 hotelkrediet om te besteden in de restaurants, roomservice of de Akasha Hollistic Wellbeing spa. Dit kan t/m 31 maart 2021.

 

Michelin Mini Break bij Hotel De L’Europe

Het Hotel De L’Europe is volledig verbouwd en gerestyled en daarom al zeer zeker een bezoek waard. Laat je in de watten leggen tijdens een ware ‘Michelin Mini Break’ met de Culinary Retreat staycation want bij een overnachting in het hotel is een viergangen menu inclusief wijnarrangement bij restaurant Bord’Eau (bekroond met één Michelin ster) inbegrepen. Verder krijg je nog een upgrade, vroege checkin/late checkout, ontbijt en valet parking.

Prijs: vanaf €599 voor 2 personen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De L’Europe Amsterdam (@deleuropeams) op

Te boeken t/m 30 november 2020

Wake up at Waldorf

Van alle staycations die we hier op een rij hebben gezet het duurste arrangement. Maar ja, je wordt niet dagelijks wakker in het Waldorf Astoria hotel. Je verblijft in een 17e eeuws paleis en ook hier zitten aardige extra’s inbegrepen. Zo ontvang je een upgrade naar een luxere kamertype (tot Junior Suite), een vroege checkin/late checkout, een Room Dining ontbijt, hotelkrediet van €50 te besteden bij Peacock Alley, een VIP welkomstgeschenk en gratis fietsen gedurende je verblijf om al fietsend over de grachten te flaneren (het is er nu toch rustig).

Prijs: vanaf €632 voor 2 personen

Te boeken via Staycation.Amsterdam

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Waldorf Astoria Amsterdam (@waldorfamsterdam) op

 

Beeld: header © Engin Akyurt | Unsplash, Kimpton DeWitt © Laure Joliet, Okura en Conservatorium © The Digitalistas
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.