Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Pop-up podium UNXPCTD

Niemand had het verwacht. Dat iets zo belangrijks als cultuur opeens naar de achtergrond zou verdwijnen door Corona. Voorlopig geen festivals meer, kunstpodia gesloten. Hoe moeten we onze creatieven weer aan de bak krijgen? Ruim 3 weken lang is pop-up podium UNXPCTD  in de Zuiveringshal op het Westergasterrein (tevens onze achtertuin) een tijdelijk antwoord. Tenzij het wegens succes wordt verlengd.

Tijdens deze periode zal steeds een andere creatieveling, of creatief gezelschap, verantwoordelijk zijn voor de invulling van het dagprogramma. Dat kan uiteenlopen van dans-, cabaret-, toneelvoorstellingen tot optredens van bands of bijzondere workshops. In het weekend zijn er ook speciale kindershows.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pop-up UNXPCTD (@unxpctd.amsterdam) op

De behoefte aan afleiding en samenzijn groeit, maar alles moet nog volgens de Covid-19 regelgeving. Bij UNXPCTD is er naast de dagelijks wisselende optredens ruimte voor zo’n 100 gasten aan de (alcoholvrije) bar. Het idee voor het pop-up podium komt namelijk uit dezelfde koker als de bedenkers van Bar 0.020, die met Dry January de eerste alcoholvrije pop-up bar van Nederland openden. Tevens zal er genoeg aanbod zijn voor de liefhebbers van alcohol. Om de honger te stillen zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn. En op vrijdag worden de 1200m2 van de zuiveringshal omgetoverd tot gezellige silent disco. Kijk op de website van het pop-up podium voor tickets en openingstijden.

UNXPCTD
Vanaf 3 september t/m 27 september
Westergas | Zuiveringshal West
Pazzanistraat 37
Amsterdam

Header: © Rob Laughter | Unsplash

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.