Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Shake it, shake it baby! Schud thuis de lekkerste cocktails uit je mouw

Met een beetje hulp van de beste bartenders uit Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag that is. Het Hemelvaartsweekend staat voor de deur en De Thuisborrel Club tranformeert voor de gelegenheid jouw keukentafel om tot cocktailbar.

Podium voor cocktailbars

Het initiatief is afkomstig van Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox. “Veel cocktailbars hebben het zwaar in deze periode en wij wilden ze graag helpen. Niet met een financiële bijdrage in de vorm van een voucher, maar met een nieuw initiatief dat de bars zowel een podium geeft en ondersteunt. En wat tegelijkertijd ook een leuke beleving is voor de consument.” vertelt Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality en The Activators.

Virtueel bar-hoppen

De Thuisborrel Club transformeert jouw huiskamer op 22 en 23 mei a.s. voor even tot een waar shake-walhalla! Tutorials, tastings, live-entertainment en schudden tot je erbij neer valt – dankzij De Thuisborrel Club hoef je je geliefde cocktailbar niet langer te missen! Ben jij erbij?

De deelnemende bars zijn o.a.: Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai (gaat deze zomer open in Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar van restaurant NENI (Amsterdam).

Hoe het werkt?

Of je nu een fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker of de leergierige drinker bent – elke liefhebber is welkom. Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven mét of zonder The Cocktailbox.

Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan voor € 10,- in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor € 39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in én ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt, plus het cocktailmenu. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering. The Cocktailbox kan uiterlijk tot en met aanstaande vrijdag worden opgehaald bij Typhoon Hospitality in Amsterdam of Drankenboutique in Rotterdam. Op de website van De Thuisborrel Club staan de openingstijden.

11 bars op één avond

Het enige wat je als consument zelf moet regelen is ijs en glaswerk. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. En terwijl jij geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel 11 bars bezoeken.

Beeld © Typhoon Hospitality

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.