Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

#Hotellife: met deze creatieve hotelovernachtingen ben je er toch even uit!

Onze #hotellife-rubriek was even on hold gezet. Want ondanks dat hotels niet per se dicht hoefden door de crisis, zijn de meesten toch een poos dicht geweest. Maar nu komen een aantal hotels met creatieve overnachtingen waardoor je er toch even uit bent!

Balcony & Beats bij Hotel Jakarta

Je eigen dansvloer, headsets, drankjes en eten? Hotel Jakarta een uniek evenement waar je op je eigen privé balkon kunt dansen!

Silent ‘balkon’disco

Je checkt in tussen 15:00 en 17:00 uur. Snacks en een fles prosecco staan klaar in je kamer. Om de ervaring compleet te maken liggen er ook twee headsets voor de silent balkondisco. Om 18.00 uur start het feest. Pop Prosecco van je balkon en als je een van de biervaten raakt, krijg je nog een flesje!

Je geniet van de prachtige zonsondergang terwijl DJ’s en dansers je tot middernacht vermaken: van klassieke en dagelijkse hits tot urban en dance. Via een apart kanaal kunt je je favoriete nummers aanvragen. Tussendoor wordt het diner op je kamer geserveerd, drankjes op verzoek en desgewenst meer hapjes.

Boeken doe je hier. Zorg ervoor dat je een Waterfront Superior kamer boekt met het Balcony & Beats tarief (en eventueel vooraf bestelde drankjes).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel Jakarta Amsterdam (@hoteljakarta.ams) op

Hotel Scheepskameel

Voor een avondje ouderwets dineren in hartje Amsterdam slaan Hotel The Exchange en restaurant Scheepskameel de handen ineen. De helft van het arty Hotel The Exchange wordt getransformeerd tot private dinner spaces: mooi aangeklede kamers met één romantisch gedekte tafel voor twee: het decor voor een onvergetelijk diner.

3 gangen genieten

Het voor-, hoofd- én nagerecht wordt op het door de gasten gewenste moment tot aan de diner-kamer gebracht. Er is een uitgebreide selectie Duitse wijnen van Scheepskameel te bestellen en natuurlijk worden ook de onvolprezen madeleines met sabayonroom geserveerd bij de koffie. Na het eten is het niet ver lopen naar de slaapkamer, waar men als vanouds wegdroomt in fashion en wakker wordt in stijl. In de ochtend krijgen gasten een kakelvers ontbijtje op bed.

Het ‘Hotel Scheepskameel’-pakket voor twee personen is inclusief:
–    Gratis extra kamer voor diner
–    3 gangen-menu van Scheepskameel
–    Ontbijtmenu van Café Stock
Reserveren doe je hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hotel The Exchange (@hoteltheexchange) op

No Art Hotel 1,5 meter festival

De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam op zaterdag 20 juni het eerste Nederlandse festival in de 1.5 meter samenleving.

120 bezoekers worden tijdens het 24 uur durende festival verrast met verschillende activiteiten, op meerdere locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Ten alle tijden en gedurende het gehele evenement wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland. De pre-registratie start op woensdag 27 mei vanaf 17.00 uur via het Facebook event.

Dinnershow deluxe

De avond start met een drie uur durende dinnershow waarbij de bezoekers worden verdeeld over The Loft en A’DAM&Co. De dinnershow is opgebouwd uit een combinatie van live art, live muziek en dj-sets. Na het diner is het mogelijk om nog twee uur naar een andere ruimte verplaatsen. De 120 bezoekers worden verdeeld over vier groepen van 30 en zullen in shifts naar deze ruimte mogen. Daarna worden de bezoekers naar hun kamers gebracht waar zij met maximaal vier personen per hotelkamer de rest van het festival doorbrengen.

Elke hotelkamer is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en smart TV met de livestream welke vanuit The Loft wordt uitgezonden. Om toch contact te houden met de andere bezoekers, zijn de kamers onderling verbonden via Zoom. Drankjes kunnen worden besteld bij de rijdende bar die langs de hotelkamers komt. Het is ten strengste verboden om tijdens het evenement je kamer te verlaten en hier zal door beveiliging streng op gecontroleerd worden.

Niet getreurd voor wie er niet bij kan zijn: er is een livestream via Youtube en Facebook!

Elk nadeel heb z’n voordeel-pakket van SWEETS

Deze Cruyffiaanse uitspraak is heel erg van toepassing op het verblijf wat SWEETS hotel momenteel aanbiedt. De tot hotelkamers omgetoverde brugwachtershuisjes zijn namelijk ideaal voor een zelfstandig verblijf in het hartje van Amsterdam. Gasten checken online in en openen de deur van hun huisje met een digitale sleutel die naar hun smartphone wordt verzonden. In overleg met de gasten wordt het beste moment bepaald om, zo vaak als wenselijk, schoon linnengoed bij het brugwachtershuisje langs te brengen.

Fun en voordeel

SWEETS hotel heeft met een aantal Amsterdamse favorieten een pakket met veel fun en voordeel samengesteld voor een verblijf van 3 nachten. Bij aankomst in het brugwachtershuisje staat het borrelpakket klaar en het voorgerecht – de beroemde huzarensalade van Rijsel – staat al in de koelkast. ‘s Avonds wordt de rest van het 3-gangen Rijsel-menu op het gewenste moment aan de deur afgeleverd.

De volgende ochtend brengt Coffee Concepts een heerlijk ontbijt. Daarna is het tijd om de stad te ontdekken: in het brugwachtershuisje liggen waardebonnen om bij echte local heroes het lekkerste van Amsterdam te halen – prijswinnende vegetarische pita’s bij Vleesch noch Visch, appeltaart bij Latei op de Zeedijk, een tweede ontbijt bij Hotel Scheepskameel.

Het Ieder-Nadeel-Heb-Zijn-Voordeel-pakket kan vanaf nu geboekt worden via e-mail (post@sweetshotel.amsterdam) of telefoon (020-7401010) en kost €225 euro per persoon voor 3 nachten. Meer informatie vind je hier.

Header: © Mara Conan Design | Unsplash
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.