Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Maak je weekenden draaglijker met dit kaas-, wijn-, en bierplezier!

Zolang we weinig sociaals buiten de deur kunnen ondernemen zoeken we naar manieren om de weekenden even iets draaglijker te maken. Er moet dus geborreld worden. En dat wordt ons met deze selectie kaas-, wijn-, en bierplezier een stuk makkelijker gemaakt!

Kaasbar Amsterdam

We zouden dit ontzettend leuke nieuwe concept met kazen op een lopende band eind maart zelf gaan bezoeken en toen kwamen we helaas in deze bizarre tijden terecht. De kaastrein kwam tot stilstand maar gelukkig vatte de jongens van Kaasbar de koe bij de horens (Kaas, koe. Snap je ‘m?), sloegen de handen ineen met Gebrouwen Door Vrouwen en hebben ze een pakket samengesteld voor 2 personen. Bestellen doe je door een DM te sturen via de Insta van een van beide partijen of door een Whatsapp te sturen naar 0682791781 (vrijdag en zaterdag vóór 16:00 uur besteld, is diezelfde dag nog tussen 17:00 en 20:00 uur in huis).

In het pakket zitten 4 verschillende kazen van de Kaasbar, inclusief pairings en toast, een halve Brandt&Levie truffelworst en 4 biertjes van Gebrouwen Door Vrouwen voor maar €25,- inclusief bezorgkosten.

De Kaaskamer

Toen we er vlakbij werkten -alweer een hele poos geleden- waren we niet weg te slaan bij De Kaaskamer. Deze leuke kaaswinkel in de Negen Straatjes lanceerde afgelopen winter tevens het fijne kaasfondue concept in het Westerpark en ook nu gaan deze ondernemers niet bij de pakken neerzitten. De winkel is met inachtneming van de Corona-regels nog wel open, maar je kunt ook heerlijke kazen laten bezorgen! Van De Kaaskamer naar je huiskamer dus.

Binnen de ring bezorgen ze op de bakfiets van maandag tot en met zaterdag. Bestellen voor 12:00 is diezelfde dag nog in huis. Voor bezorging buiten Amsterdam maken ze gebruik van PostNL en geldt de normale levertijd. Bestellingen boven de €50 worden gratis bezorgd, voor kleinere bestellingen wordt €2,95 aan bezorgkosten gerekend.

Tip? Wij zouden voor het Lekker Lokaal pakket gaan met behalve heerlijke harde en zachte kazen onder meer ook wijn, die goddelijke ei-truffelsalade en paté de campagne.

Compartir borrelplank

Een echte buurtfavoriet deze zaak. Eentje waar we van plan waren vaker neer te strijken, maar ja, dat houden we nog even tegoed. Het goede nieuws is dat eigenaresse Floor van Compartir óók het brein achter Borrelplank Amsterdam is. Win win situatie! Je kunt namelijk kiezen uit drie borrelpakketten (met elk een ander thema), eventueel aangevuld met wijn of cervezas, die je kunt laten bezorgen of zelf kunt ophalen. Ze hebben hier voorkeur voor Pick-up en laten we wel wezen, als je na die wandeling door het Westerpark hongerig en dorstig bent geworden dan is een van de Compartir pakketten iets heerlijks om naar uit te kijken.

Bestellen doe je via Whatsapp: 0623911896 of het contactformulier. Geloof ons, dit wil je! Als je een tuin of ruim (dak)terras hebt zijn we stikjaloers want dat is dubbel genietos!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Compartir (@restaurantcompartir) op

La Rêve borrelbox + livestream

Last but not least is er ook aan de feestgangers onder ons gedacht. Die leukerds van La Rêve Festival komen nu dan niet naar Paradiso zoals in april gepland stond maar wél bij je thuis! Samen met Gebrouwen door Vrouwen, Ticketswap en Traîteur Beet stelden ze een borrelpakket samen met wat lekkers, biertjes én een DJ livestream vanaf een geheime locatie. Je kunt dit swingende pakket elke vrijdag thuis laten bezorgen, of, als je een late beslisser bent, zelf afhalen bij de Gebrouwen door Vrouwen BAR of Traîteur Beet.

Dit klinkt je wel als muziek in de oren, toch? Maak van jouw Vrijmibo dan een feestje en support daarmee locals en artiesten. Kies tussen een medium pakket (€21,95) of large pakket (€29,95) incl. bezorgkosten, tune vanaf 18:00 in en laat je muzikaal verrassen door artiesten als Alex Preda, VNTM, Miss Melera, Dimitri Kneppers en meer en ga een Happy Weekend tegemoet!

Header © Melissa Walker Horn | Unsplash
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.