Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Voor de prijs van een zak chips naar een fantastische foodie bestemming? Het kan!

Ben jij ook zo’n lekkerbek die vakantiebestemmingen afstemt op het food aanbod? Wij snappen je! En Lay’s chips ook. Vanaf morgen kun je – een maand lang- namelijk voor de prijs van een zak chips vliegtickets winnen naar twee fantastische foodie bestemmingen…lees snel verder!

Fly me to the food

Zijn Thai Sweet Chili en Mexican Peppers & Cream ook jouw favoriete Lay’s Sensations smaken? Haast je dan snel naar de winkel om deze in te slaan, nestel je al chips etend achter je computer of smartphone en doe mee met de Lay’s Sensations Global Travel Contest. Waarom? Omdat je vliegtickets kunt winnen naar Thailand en Mexico!

Sensationele streetfood

De traditionele Mexicaanse keuken is zelfs UNESCO immaterieel cultureel erfgoed. Van taco’s, tamales tot aan tortilla’s, probeer het allemaal en vind jouw ‘Vitamine Taco’. Ook in Bangkok is de food scene populairder dan ooit en vind je de bekende Thai chili in veel gerechten terug. Toevallig hebben wij net tickets naar Mexico geboekt en kijken nu al watertandend uit naar al dat heerlijke eten. Thailand hebben we eerder mogen bezoeken en deze bestemming moét elke fanatieke foodie ook zeker een keer bezocht hebben!

Start boarding

Lay’s Sensations smaken en aroma’s in het echt ervaren kan zomaar werkelijkheid worden door mee te doen met de Lay’s Sensations Global Travel Contest. Snel handelen is vereist, want de tickets worden in twee korte time slots weggegeven! De eerste release tickets zijn voor Bangkok en de tweede release is voor Mexico-Stad.
Donderdag 12 maart 2020 om 18:00 uur opent Lay’s haar figuurlijke gates: op deze dag kun je je inschrijven voor tickets naar Bangkok van 18:00 tot 22:00. Op donderdag 26 maart kun je je inschrijven voor tickets naar Mexico-city van 18:00 tot 22:00. Na afloop worden de winnaars willekeurig gekozen.

Eat, travel, repeat

Dat is wel zo’n beetje ons levensmotto en geldt voor jou als trouwe lezer waarschijnlijk net zo. Wij maken ons echter wel druk om onze carbon footprint en bij elke reis die we maken zorgen we waar mogelijk voor een CO2 compensatie van onze reizen. Om geen milieuvervuilende voetsporen achter te laten compenseert PepsiCo (het moederbedrijf van Lay’s), met hulp van Fair Climate Fund, de CO2-uitstoot van de vliegtickets van de Lay’s Sensations® Global Travel campagne. We willen natuurlijk niet dat vliegschaamte je tegenhoudt om mee te dingen voor vliegtickets naar deze sensationele streetfood bestemmingen.

Beeld: © Lay’s/PepsiCo, en Colin McMurry via Unsplash(header)
Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Lay’s Sensations.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.