Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Ook zo’n zin in kaasfondue? Dan hebben we goed nieuws!

Van beide kanten ben ik een kaaskop: Hollandse en Franse kaas. Best of both worlds! Gesmolten kaas is misschien zelfs mijn favoriet. Opent er nota bene nét een kaasfondue pop-up van de Kaaskamer in m’n achtertuin. Als een kind zo blij!

Let’s get cheesy

Waar in de zomer IJscuypje zit, is nu plaatsgemaakt voor een knusse bistro-setting waar je helemaal los kunt met frommmage…Van kaasplank tot kaasfondue, de cheesy liefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Maar liefst zes dagen per week kun je hier terecht voor de favoriete kaasfondues van De Kaaskamer. Je kent m vast wel, die geweldige kaaswinkel in de Runstraat. Bij de kaasfondue pop-up van De Kaaskamer kun je genieten van de Franse, Zwitserse en Hollandse kaasfondue of heerlijk dippen in een gesmolten Mont d’Or op Mont d’Or Monday. Er zijn ook geregeld kaas- en wijproeverijen waar je je voor kunt opgeven.

Frommmage!

Wij gingen alvast voorproeven en zijn mega enthousiast. Niet alleen over de kwaliteit van de fondues (je hebt echt geen zwaar gevoel op de maag wat vaak met kaasfondues het geval is), ook over het fantastische zuurdesem brood van Fort Negen en de verse, kort geblancheerde groenten om te dippen. Bestel vooraf ook zeker de charcuterieplank!

Reserveer snel een tafel. Tot 1 maart smelten ze van wo t/m maandag de kazen in het Westerpark. Sleep je geliefde of familie mee voor een sfeervol avondje ‘fromageren’ (we verzinnen graag nieuwe woorden). Ga je leuk vinden!

De Kaaskamerfondue
Gosschalklaan 7
Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.