Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Ook deze Netflix food serie zul je verslinden

Waarom? Simpel: David Chang is back!! Nu verslinden wij sowieso alle food series op Netflix maar alles wat uit de creatieve koksbuis van deze Amerikaanse chef komt is net een tikje cooler. Net zo gevat en ongefilterd als Anthony Bourdain dat deed (Chang en hij waren natuurlijk maten). Houden we van.

We baalden al een beetje toen we Ugly Delicious hadden uitgespeeld en zaten met smart te wachten op iets nieuws van Chang. Verder voortbordurend op Ugly Delicious is daar nu ‘Ugly Delicious does Breakfast, Lunch & Dinner’. In plaats van één bepaald ingrediënt, een specialiteit of gerecht tot op de bodem uit te zoeken, gaat Chang met bekende vrienden -al etend (what else)- op reis.

“Eten is voor mij een van de grote ijsbrekers en het moedigt alleen maar gesprekken aan, vooral goed eten doet dat. En misschien kunnen we op die manier iets anders leren over de gasten in deze serie”, aldus Chang in een interview met Daily Beast over zijn nieuwe programma.

Verwacht dus loads of fun en een snufje cultuur van de bestemming. De chef gaat o.a. (wiet rokend) op pad met comedian Seth Rogen in Vancouver en met model/presentatrice (en inmiddels meer dan wifey van John Legend) Chrissy Teigen in Marrakech.

Bekijk hieronder de trailer:

De serie is nu te bekijken op Netflix. Kijk smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.