Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

‘Lekker’ netwerken, kan dat? Met dit concept wel.

Krijg jij al jeuk bij het woord netwerken? Sommige mensen zijn nu eenmaal geboren netwerkers en anderen niet. Tot de laatste categorie behoor ik zelf. Misschien heb ik het ooit gekund maar het hele idee dat je ergens bent en je bedrijf of jezelf (als zzp’er) steeds maar moet pitchen staat me tegen. Comes in het Young Urban Professionals diner.

Niet stoffig maar relaxt

Oke, young ben ik allerminst, maar ‘urban’ en ‘professional’ wel. Plus, ik houd van lekker eten (no shit Sherlock!). Er zijn meer gelijkgestemden binnen die categorie vond Joeri Salet van IQ Creative, dus richtte hij een nieuw kluppie op. Hij is zelf een mid-twintiger en had geen zin in grijze pakken en kleffe boterhammen tijdens zakelijke praat. De Young Urban Professionals komen nu samen in een serie netwerkdiners bij culinaire broedplaats Envy. Elke editie wordt gehost door twee inspirerende ambassadeurs uit meer dan 10 verschillende branches!

Waarom Envy als locatie? Dit restaurant staat erom bekend culinair talent voort te brengen. En allemaal laten ze hun eigen stempel achter. Zo stonden Michelinchefs Richard van Oostenbrugge (212) en Nick Bril (The Jane) hier al achter de pannen en gaf chef Michael Wolf (Wolf Atelier) het stokje over aan Floris van Straalen.

Stoelendans

Tijdens een diner met een grote groep (niet alleen zakelijk, ook met familie of vrienden) komt het fenomeen ‘stoelendans’ vaker voor. Je wisselt van plek om even met die ene collega bij te kletsen. Of je raakt tijdens een etentje spontaan aan de praat met de buurtafel. Tijdens dit diner gaat het ook een beetje zo. Als je iemand op het oog hebt met wie het handig is om in contact te komen – om ervaringen uit te wisselen of je ziet ander zakelijk potentieel in elkaar- schuif je met je glas wijn of bier gewoon even door. Je hoeft niet bang te zijn om een gang te missen want iedereen krijgt het voor die avond vastgestelde 4-gangen menu. De sfeer is losjes en relaxt en je hebt geen enkel moment het gevoel dat je aan het ‘netwerken’ bent. Het gaat allemaal vanzelf terwijl je ook nog eens lekker eten naar binnen schuift. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?! Je bent een yup of niet. 17 oktober is de volgende editie!

Volg Envy op Facebook of Instagram voor meer info. Zorg dat je via via met Joeri in contact komt, werp je op als +1 van iemand anders die op de gastenlijst staat of wandel bij de volgende editie naar binnen voor een hap en zorg dat je al dan niet subtiel Joeri’s aandacht trekt.

Envy
Prinsengracht 381
Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.