Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Op tijdreis met de Calvin Klein CK50 capsule collectie

Voor de verandering weer eens een modenieuwtje! Jazeker. Die delen we af en toe nog steeds als we het de moeite waard vinden. Mogen we even jullie aandacht voor Calvin Klein’s CK50 capsule collectie?

Het iconische merk bestaat al 5o jaar. VIJFTIG! Een halve eeuw. Can you imagine? Nou ja, of ik voel me oud want ik zie een piepjonge Kate Moss daar nog zitten in haar Calvins. Op een andere billboard innig tegen Marky Mark Wahlberg (dat was toen zijn artiestennaam) z’n gespierde torso aan hangend of met haar handen aan zijn wasbord zittend…Elk pubermeisje destijds kwijlde bij het aanzicht van zijn goddelijke lijf. Snappen we. Saillant detail: de twee konden elkaar niet luchten of zien.

© Calvin Klein/Herb Ritts

Dat is met Justin Bieber en zijn eega -die nu de leaders of the pack zijn voor de allernieuwste campagne van het merk- gelukkig wel even anders. Het pasgetrouwde stel is samen met andere famous peeps & models als A$AP Rocky, Kendall Jenner, Troye Sivan, Liu Wen, Parker Van Noord en Rebecca Leigh Longendyke, onderdeel van de CK50 campagne: een weerspiegeling van het rebelse karakter waar CALVIN KEIN de afgelopen 50 jaar vorm aan heeft gegeven en is daarmee een eerbetoon aan de voortdurende invloed die het merk heeft op de popcultuur.

© Calvin Klein/Glenn Lutchford

Er zijn twee redenen waarom we je dit niet willen onthouden:

  1. De campagnevideo is best wel vet. Een soort tijdreis met coole oldskool muziek enzo. Kijk maar.
  2. Vanaf vandaag is de collectie beperkte tijd beschikbaar op calvinklein.com en vanaf morgen bij de Bijenkorf. Vanaf donderdag is daar ook een pop-up store en speciale window take over.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.