Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Move to the Music: september

Wat is de zomer toch weer voorbij gevlogen…maar niet getreurd! De party spirit blijft erin. Regent het? Dan ga je de club in. Schijnt de zon? Pak dan nog een festivalletje mee. Onze Move to the Music van september zegt tegen feest vieren namelijk geen nee.

De Marktkantine

Oh Sweet September! Dat wordt het zeker bij De Marktkantine.

6/9 Acid Pauli

Zo stonden we op Wildeburg in De Achtertuin op z’n psychedelische slow house the wiebelen, zo staat ie zelf gewoon achter de draaitafel in onze favo buurtdisco.

Van 23:00 tot 5:00
Tickets hier voor een buitenaardse nacht mit Herr Pauli.

7/9 Weiter

Wij vinden ‘Ollie’ al een tijdje een topper. Zijn laatste solo gig in Paradiso is alweer twee jaar geleden. Waren we bij. Ondertussen heeft Olivier Weiter niet stil gezeten en komt ie terug met een avondvullend solo program. Tijdens ADE staat hij er weer knus met z’n meissie Miss Melera op het podium.

Van 23:00 tot 5:00
Scoor hier je tickets.

21/9 Colourizon w/Guy J | Miss Melera

Miss Melera voelt zich al helemaal thuis in De Marktkantine, voor de Israëlische dj/producer Guy J is het een first. Aan de kleurrijke horizon van Colourizon staan hypnotische houseklanken, techno met textuur en wonderlijke ambient op je te wachten.

Van 23:00 tot 5;00
Tickets koop je hier.

27/9 Nina Kraviz

Als deze Siberische schoonheid achter de draaitafel staat, wordt je niet alleen door haar verschijning maar ook door haar tunes gehypnotiseerd. En kleine side note: ze gebruikt dezelfde concealer als wij. Werkt als een malle tegen de wallies ;)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @ninakraviz op

Van 23:00 tot 5:00
Laat je meevoeren en wees een van de gelukkigen die nog een ticket binnensleept. Op Ticketswap of aan de deur (300 stuks) vanaf 22:00.

28/9 De Marktkantine 5th year anniversary!

Jaaa! Onze nachttempel aan de Jan van Galenstraat heeft iets te vieren! 5 hele jaren worden hier de mooiste club nights en feesten gegeven. DJ’s van heinde en verre weten hun weg naar De Marktkantine te vinden en dat is een eigen parté waard. Of om in hun eigen woorden te zeggen:
“Al 5 jaar voor de Amsterdammer, Nederlander en Wereldburger. Al 5 jaar groot, maar toch gezellig. Al 5 jaar het thuishonk voor nachtvlinders in alle kleuren van de regenboog. Al 5 jaar house, disco en techno in de breedste zin van het woord. Al 5 jaar ieder weekend weer. Al 5 jaar de grootste (internationale) artiesten, helden van weleer en opkomende lokale dj’s. Al 5 jaar nieuwe vriendschappen voor het leven. Al 5 jaar De Marktkantine.”

Van 22:00 tot 5:00
Dit Bday kaartje stuur je niet, maar koop je hier.

Thuishaven

Surprise! Thuishaven gaat een maandje langer door! Wij hebben afgelopen weekend al enorm genoten van Job Jobse en de geplande ‘closing’ op 7/8 september wordt dus een [no] closing. Dus geniet zeker nog even van:

15/9 Benny Rodrigues | Michel de Hey 10 hrs

Van 13:00 tot 23:00
Tickets vind je hier.

22/9 met o.a. Chris Stussy, Luuk van Dijk, ANOTR, Olivier Weiter

Van 13:00 tot 23:00
Tickets koop je hier.

Shelter

Voordat de ADE gekte losbarst (volgende maand uiteraard een Move to the Music ADE-special) komt techno power chick Amélie Lens de speakers van de Shelter uit z’n voegen laten knallen. De knappe Vlaamse maakt er gelijk even een all-nighter van.

Laat het u smaken van 23:00 tot 6:00. De tickets zijn uitverkocht dus Ticketswap is je redding.

Festivals

Komend weekend nog twee leuke festivals. Laat je zeker niet weerhouden door een bui:

Zeezout

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ZeeZout (@zeezout_nl) op

Welig zullen de grassprieten tieren bij de Tuinen van West. Er komt noch zee, noch zout aan te pas maar wel een line-up met o.a. David Vunk, Hunee, Tom Trago, JP Enfant en Philou Louzolo.

Van 12:00 tot 23;00
Tickets vind je hier. De after is bij Lofi.

7/9 Elrow Town

In het groene Havenpark in Amsterdam verrijzen vijf stages waarop een internationale mix van grootheden en legendes, worden afgewisseld met lokale helden en gevestigde namen. Van Basement Jaxx en Eats Everything tot 2ManyDJs, van Luuk Van Dijk tot De La Swing, en van GUTI tot rijzende ster Fisher (van ‘Losing It’, check ff z’n optreden tijdens Coachella).

Van 12:00 tot 23:00
ROWllll jezelf ernaartoe. Tickets zijn uitverkocht dus ook hiervoor geldt Ticketswapperdeswap.

Beeld: header © Sam Mar/Unsplash
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.