Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

BARTS komt met eerste swimwear collectie!

Het kon natuurlijk niet lang uitblijven voordat het outdoor lifestyle accessoires-merk Barts met een swimwear collectie zou komen en wij zijn al fan!

Australian surf
De trendy, op surf geïnspireerde collectie is de perfecte match met de reeds bestaande collectie zomeraccessoires. Voor de collectie is de Australische ontwerpster Kelly Wieck aangetrokken en ze is trots op het resultaat: ”Ik wilde echt een premium collectie op basis van mooie stoffen van hoge kwaliteit.”.

Barts richt zich met de collectie op de zelfbewuste vrouw in een brede leeftijdscategorie Denk bij de collectie aan een variatie van mooie badpakken, sexy triangel bikini’s, maar ook beugelcups. Daarnaast zijn er broekjes voor elk figuur: van hoog uitgesneden tanga’s tot aan hipsters met bredere rand uitgevoerd in bijvoorbeeld prachtige bloemenprints, leopard prints, en Bretonse strepen, maar er zijn ook effen sets in chic zwart.

Designer Kelly Wieck
De in Australië geboren en getogen Kelly Wieck werd aangewezen als hoofdontwerpster van deze gloednieuwe swimwear collectie. Kelly groeide op in Australië, in de buurt van de beste surfstranden ter wereld, en leerde al van jongs af aan goede en slechte badkleding van elkaar te onderscheiden.Haar liefde voor reizen en de beach lifestyle zie je terug in de trendy, op surf geïnspireerde collectie. Mooie kleurencombinaties, vrolijke prints en effen kleuren: de collectie heeft voor elke smaak wat wils.

“Iedereen een comfortabel, sexy gevoel geven – ongeacht figuur – staat bij mij voorop”. Om die reden lag de focus op het sourcen van hoge kwaliteit materialen. “Ik geloof echt dat er in Europa maar weinig merken zijn die betaalbare swimwear maken dat ook nog eens écht goed zit, sexy is en het vrouwelijk lichaam de eer bewijst. Wij gaan dit gat vullen” zegt Kelly. Naast badpakken en bikini’s komt Barts dus ook met zwembroeken voor mannen en een schattige kids collectie.

Beeld © Barts
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.