Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

‘Get your freak on’ met Halloween

Het meest griezelige feest van het jaar is in aantocht. En of je Halloween nou groots of subtieler gaat vieren, we delen graag wat scary doch leuke tips met je:

Freaky Fuif

Westerunie | Amsterdam Halloween 10 years anniversary ball
KrissKross, Dimitri en DJ Jean op één avond? Als dat je niet de stuipen op het lijf jaagt…Voor het 10e jaar wordt de Westerunie in Amsterdam omgetoverd tot griezelparadijs. Hier geldt: IEDEREEN VERKLEED. Anders mag je weer rechtsomkeert maken. Want zeg nou zelf, het is toch leuk als het publiek z’n best heeft gedaan en je je ogen uit kunt kijken?? Een beetje vervroegd carnaval, maar dan de scary variant. Het bal der gruwelijke griezels vindt plaats op zaterdag 27 oktober. Meer details en info over tickets vind je hier.

Mayer ManorFeast of the Beast
Zaterdag 27 oktober vindt er achter de mystieke deuren van levenstheater Mayer Manor (Nes, Amsterdam) een beestachtig halloweenspektakel plaats. Een sociaal experiment eigenlijk. Tijdens ‘Feast of the Beast’ worden bezoekers uitgedaagd om hun schaduwkant en innerlijke monster te verkennen en te omhelzen. Wie durft er op reis door het dromerige doolhof van magische kamers dat het intieme Mayer Manor te bieden heeft? Baldadige bandieten, dekselse duivels, meesterlijke monsters en wonderlijke wezens van de nacht: belicht de schaduwkant van het bestaan en betreed het feest der beesten! Voor wie het geheime deurtje vinden kan.

Escobar | Día de los Muertos
Donderdag 1 november kun je bij Escobar terecht voor een dodelijk feestje met een Mexicaans tintje. Hier vieren ze Día de los Muertos; the day of the death. Vanaf 21:00 uur feest je totdat je innerlijke zombie tevoorschijn komt. Dit kost je – buiten de nodige drankjes of hapjes – helemaal niks. Trek je dodelijkste outfit aan. En neem je vrienden waar je in het hiernamaals nog een dansje wilt wagen mee. De aanwezige make-up artist zorgt voor de finishing touch.

Griezelig Genieten (van eten)

Halloween Flower Pot Dessert | MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Zes dagen lang laat je je bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge verrassen door de Halloween Flower Pot dessert. Het potje bevat allemaal scary en gastronomische creaties die je helemaal in de Halloween sfeer brengen. Heb je geen tijd om deze week dit spooky dessert te proeven? No worries. Het dessert krijgt na deze week z’n speciale autumn-look zodat je ook nog de kans krijgt om de explosie van herfstsmaken te ervaren. See you there! (Vrijdag 26 t/m woensdag 31 oktober) 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOMO Restaurant, Bar & Lounge (@momoamsterdam) op

 Spookachtig dineren | THE BUTCHER
Boe! Here’s your bloody good burger….Ook bij THE BUTCHER vier je Halloween met een spookachtig diner. Bij alle venues van THE BUTCHER kan je terecht voor spooky zwarte burgers. Naast dat ze fotogeniek zijn, zijn de Halloweenburgers ook nog eens gruwelijk lekker. Om het diner af te maken is er ook een speciale Halloween milkshake om de schrik weg te drinken. Durf jij dit menu aan? (Vrijdag 26 oktober t/m 1 november)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THE BUTCHER SOCIAL CLUB (@thebutchersocialclub) op

Scary Stylo

Halloween valt of staat natuurlijk met een ‘scary stylo‘. Het is het verkleedfeest bij uitstek. Jezelf voorzien van een angstaanjagende outfit is één ding, je look is pas af met de juiste finishing touch.

Rimmel London speelt hier dit jaar op in met haar nieuwe ‘BEWITCH YOUR INK’ Collectie waarmee jij gemakkelijk de meest angstaanjagende looks kunt creëren. Ga je voor bloedrode lippen, terror tattoos of loop jij deze Halloween met ‘scary’ stempels ‘all over your body’? Deze Halloween is de keuze aan jou. Upgrade je look en haal de meest ‘spooky’ versie van jezelf naar boven! In de Halloween collectie vind je plak tattoo’s, tattoo stamps en lip art.

 

Natural Beautymerk Aveda creëerde een aantal Halloween-looks ter inspiratie. De ‘Scare Crow’ vonden wij het meest toepasselijk. Heb je je zwarte potloden en rode lipstick al in de aanslag? Check de How To in 5 stappen hieronder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.