Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

4 x wat kun je behalve dansen nog meer doen tijdens ADE?

Nou, meer dan je denkt. En we hebben het niet over het bijwonen van de conferenties and such. Neen, we zochten wat andere dingen voor je uit die je behalve dansen tijdens ADE kunt doen.

100% zen, 0% alcohol
Dit is er een die ik zelf heel geestig vind en ook ga doen: bieryoga. Bij de Heineken Experience kun je namelijk zaterdag 20 oktober van 10:30 tot 13:00 helemaal zen worden op de yogamat met een 0% biertje in de hand. Ook na afloop is er aan de innerlijke mensch gedacht want dan wordt er gebruncht met onder andere smoothie bowls afgetopt met gerst-granola en sandwiches met bierkaas. Je begrijpt dat dit een onweerstaanbare lokker was om mij zaterdagochtend op die yogamat te krijgen.

Heineken Experience
Stadhouderskade 78

Ontbijten in de club
Behalve een banaan, tosti of een raketje is er meestal weinig anders te nuttigen na een nacht met de voeten van de vloer. Gelukkig willen The Breakfast Club en De Marktkantine goed voor de ADE-gangers zorgen en kun je van 18 t/m 21 oktober elke dag van 11:00 t/m 18:00 ontbijten, lunchen of brunchen bij De Marktkantine zonder uit je dansbare mood te geraken. Brunch with Beats: we kunnen ons geen betere combi wensen aankomend weekend.

De Marktkantine
Jan van Galenstraat 6

Studio 54 – de film 
Voordat er House muziek was, was er disco. En het epicentrum van de disco en glitteratzi in de jaren 70 was de New Yorkse club Studio 54. Als je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter de legendarische club, kun je voor €11 de documentaire gaan kijken bij de Filmhallen (donderdag) of Studio K (vrijdag). Ben je in het bezit van een ADE card? Dan kun je -mits er genoeg plek is- gratis naar binnen. De film draait op donderdag 18 oktober van 21:45 tot 23:30 en op vrijdag 19 oktober van 21:00 tot 22:30.

De Filmhallen 
Hannie Dankbaarpassage 12

Studio K
Timorplein 62

Binnenkijken bij bekende nachtuilen
En dan hebben we het niet over uilen as in de vogels. Maar mensen die een rol spelen in het nachtleven, zoals nachtburgemeester Shamiro van der Geld, DJ Lion Kojo of Texas Schiffmacher. Samen met MADE.com laten zij in nagebootste leefruimtes zien hoe ze thuis ontspannen. De hele MADE.com showroom op het Rokin wordt een soort van rust-oase. De banken en fauteuils van MADE.com zijn zó comfortabel dat ze je vanzelfsprekend van de ADE-stress af helpen.

MADE.com showroom
Rokin 75

Voor het complete ADE programma verwijzen we je graag naar de website van het event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.