Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

3x fijne flexibele werkplekken voor de zzp’er

CoLab
Onlangs geopend op de Haarlemmerdijk: CoLab. Een co-working café en conceptstore in één. We gingen er al een kijkje nemen want het zit in onze favoriete straat, de Haarlemmerdijk, naast de fijne koffiebar 2 Coffee & Such. Deze is van dezelfde eigenaar, Jos van Dijk, die zelf een eigen multidisciplinair ontwerpbureau heeft en graag een plek wilde creëeren waar creatieven kunnen werken en elkaar ontmoeten. Maar CoLab is ook deels een ‘sneaker consignment store‘. Creatieven zijn vaak sneakerliefhebbers met parels in hun collectie. Als zij op die parels zijn uitgekeken worden ze bij Redrop te koop aangeboden. Jos zit boordevol plannen en het kan zomaar zijn dat er naast de sneakers ook toffe kledingmerken in de store komen te hangen die goed aansluiten bij de sneakers.

CoLab is een prettige, lichte werkruimte met twee verdiepingen. Je kunt er individueel werken aan een enkele tafel of lange tafel en er zijn grotere, ronde tafels voor als je met collega’s wilt zitten (je kunt die desgewenst in z’n geheel afhuren). Er is zelfs een tuin met terras aan de achterzijde als je bij mooi weer liever buiten je mails doorspit.
Dat de koffiebar ernaast ook van Jos is, maakt het des te makkelijker om je te voorzien van heerlijke premium koffies, bijzondere latte’s (rood, groen, geel, Chai…), thee en smoothies terwijl jij die deadlines erdoorheen knalt.Nieuwsgierig geworden? Drop die leukerds van CoLab dan even een mail voor de mogelijkheden.

CoLab Amsterdam
Ma- vr 8:00 tot 18:00
Haarlemmerdijk 180
Amsterdam

Bij JP
Is het een lunchtent? Het huiskamerrestaurant van ene JP? Als je er voorbij loopt is het nog niet helemaal duidelijk wat er Bij JP te doen is, maar ook dit is er een in de categorie hybride werkplekken. JP staat trouwens niet voor Jan-Peter, Jean-Paul, of Jean-Pierre…Het is de tweede onderneming van de meiden achter het succesvolle casting-en hospitality bureau Jet Pilot Agency. De meiden waren zelf op zoek naar een werkplek die de privacy van een kantoor biedt in combinatie met het knusse van een koffiezaak Voorin heb je een winkel/mini deli/koffiezaak met allerlei verse producten voor ontbijt, lunch of borrel. Picknickmanden zijn er ook te bestellen want ze zitten immers vlakbij het Westerpark. Hoe handig! In het raam aan de voorzijde heb je een paar individuele werkplekken en achterin de zaak is er een lichte, afgesloten ruimte en privétuin die je kunt huren van 2 tot 8 personen voor zakelijke-, privé- en commerciële gelegenheden. Te huur per uur, een dagdeel, hele dag, midweek, week of zelfs een hele maand. Whatever works for you!

Een bericht gedeeld door BIJ JP (@bij.jp) op

Bij JP
Ma-vr 9:00 – 19:00
Za/Zo 10:00 – 18:00
Van Hallstraat 238
Amsterdam

Work in Progress
De Kopstootbar, wie kent hem niet? Als je benieuwd bent hoe dat er bij daglicht uitziet, dan hebben we goed nieuws voor je. Work in Progress (WIP) is een gratis workspace die vijf dagen per week geopend is en bevindt zich schuin onder de coulissen van het theather van de Amsterdamse Stadschouwburg, inderdaad, de Kopstootbar. De twee verdiepingen met in totaal 160m2 en biedt ruimte voor ruim 50 werkplekken. Overdag is zijn de ruimtes nu open voor mensen die een flexibele werkplek nodig hebben, maar heb je ook de mogelijkheid voor een hapje, drankje -onder meer croissants, acai bowls, tosti’s, goede koffies en verse sappen- en een ontspannen sfeer tijdens en na werktijd; ‘Not your average 9 to 5 workspace’.

 Het terras is inmiddels ook open en biedt voldoende plek voor als je even toe bent aan een break in de zon.

WIP
Ma -vrij 9:00 – 17:00.
Marnixstraat 429
Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.