Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Hot of the press: H&M en Love Stories lanceren lingeriecollectie

Sinds lingerielabel van Nederlandse bodem Love Stories van start ging, maakt het al furore. Welke milennial heeft er niet minstens één bralette van het merk in de kast liggen? Ondertussen opent de ene na de andere Love Stories-boetiek in het buitenland. Hele slimme zet dus van retailgigant H&M om juist met Love Stories een eerste collab-lingeriecollectie te ontwerpen.

Love Stories is het label van de Nederlandse Marloes Hoedeman. Ze zette de lingerie-bizz op z’n kop met haar speelse bralettes met eclectische prints die juist bedoeld zijn om te ‘mismatchen’.

Zo ook de’love affair’ tussen Love Stories en H&M die wordt gekenmerkt door de print- en kleurcombinaties die we van Love Stories gewend zijn en die Hoedeman graag ‘perfecte mismatches’ noemt. Luipaardprint, sterren en bloemen gaan samen met kant, atletische strepen en gegolfde randen. Het kleurenpalet bestaat uit zwart, roze en olijfgroen. Alles kan moeiteloos worden gemixt en afgestemd op elke persoonlijke stemming en stijl. In de collectie zijn onder andere bralettes, broekjes, strings, nachtkleding, een oogmasker en sokken te vinden, gemaakt van materialen als kant, satijn en zacht polyamide.

“Lingerie is altijd een belangrijk onderdeel geweest in fashion. Met deze samenwerking willen we laten zien dat lingerie net zo leuk en expressief kan zijn als kleding, zelfs als het niet altijd zichtbaar is. H&M x Love Stories is daarom de perfecte combinatie. We bewonderen Marloes om haar energie, drive en prachtige ontwerpen en zijn dan ook heel blij dat we dit samen kunnen doen”, aldus Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Design Director.

De H&M x Love Stories collectie zal vanaf 9 augustus in geselecteerde winkels wereldwijd en online op hm.com te verkrijgen zijn. Zet je vast schrap voor de ultieme ‘love affair’.

Beelden ©Annemarieke van Drimmelen (sfeer), H&M (stills)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.