Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Moederdagcadeau: WIN 5X2 tickets voor Taste of Amsterdam!

Taste of Amsterdam is jarig! Het culinaire evenement verwent onze smaakpapillen al 10 jaar achtereen en dat moet gevierd worden! Jouw smaak voor goed eten heb je vast niet van een vreemde, toch? Mocht je in het kader van Moederdag nog niets voor je mams hebben gekocht, dan heb jij een potje mazzel want wij geven tickets voor Taste of Amsterdam weg.

Taste of Amsterdam newbies en veteranen
Dit jaar schotelen meer dan 20 restaurants zo’n 100 verschillende gerechten voor aan 30.000 tasters. Onder andere BAUT, Blauw, Pikoteo, The Harbour Club, Pesca, De Kruidfabriek by Lute, Hotel Okura Amsterdam – Ciel Bleu, Taiko, Ron Gastrobar Indonesia laten hun kookkunsten proeven. Hongerige foodies vangen bij Bidfood vier restaurants in een klap. Of hap. Daarnaast maken Five Brothers Fat en Prinz Wolf hun Taste-debuut. Tijdens de jubileum-editie koken ook chefs als Alain Caron en Julius Jaspers weer de sterren van de hemel. Er is ook een kersverse hoofdsponsor: NEFF, producent van huishoudelijke apparatuur. In het NEFF Kooktheater worden de messen geslepen door een 40-tal bekende chefs tijdens diverse challenges, kunnen hobby-koks hun skills verbeteren en worden bezoekers weer getrakteerd op culinaire hoogstandjes en een dosis kookinspiratie.

Wie dorst heeft…
Tijdens Taste geen sprake van drooglegging, want ook aan de dorstige bezoekers wordt gedacht met wijnproeverijen en spirits masterclasses. Ketel One verhelpt zelfs de ergste katers met een Bloody Mary workshop, terwijl Gulpener bierbrouwers alles leert over ons geliefde gerstenat in ‘t Biercollege. After-dinner dipjes en opstartproblemen verdwijnen direct bij de Italian Style Bar van Illy. Tot in de late uurtjes kun je volop genieten van de avontuurlijke Arabica Selection-koffie uit Guatemala, Brazilië en Ethiopië, de Damman Frères-thee in zijn puurste vorm en een bijzondere koffie- of theecocktail. Middels fijne tasting-sessies en workshops word je meegenomen in een Italiaans avontuur met de uitmuntende barista’s als smaakkunstenaars. Een live illustrator is aanwezig om je eigen koffiekopje te voorzien van unieke coffee art. Zo heb je altijd je gepersonaliseerde kopje bij de hand om in Italiaanse stijl te kunnen genieten van een heerlijke kop koffie.

Begeef je je met ijs in champagne op glad ijs? Niet voorVeuve Clicquot en Moët & Chandon tijdens de speciale Champagne On the Rocks Experience. Aspirerende sommeliers drinken hun kennis naar een nieuw level bij het wijnpaviljoen van Eliza was here en Wijnkoperij Okhuysen. Tevens is tijdens Taste of Amsterdam de finale van bartendercompetitie Diageo World Class live te volgen. Zowel de 10 finalisten van Dutch WORLD CLASS™ COMPETITION 2018 als de finalisten van de Belux-competitie shaken, stirren en schenken voor een plek in de wereldwijde finale.

Kaarten voor Taste of Amsterdam: het smakelijkste Moederdagcadeau!
Is jouw moeder een ware culinaire liefhebber? Dan hebben wij het perfecte Moederdagcadeau! Wij mogen 5×2 kaarten weggeven en deelnemen doe je als volgt:
•Laat hieronder een comment achter
•Reageer op de Facebook-post zodra deze verschijnt
•Check onze Instagram Stories en stuur ons een DM als je deze post voorbij ziet komen

Zoals elk jaar zullen wij net voor aanvang van Taste of Amsterdam een rondje voorproeven, dus houd vooral onze Instagram Stories in de gaten voor een live verslag.

Taste of Amsterdam vindt van 1-3 juni 2018 plaats in het Amstelpark. Meer informatie vind je hier.

NB. Je hebt t/m 20 mei de tijd om deel te nemen.

Beeld © Taste of Amsterdam, The Digitalistas
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.